Busramuratttttt Kızlar sütümü gögsüm doldukça sağıyorum buzdolabına koyuyorum fakat bi kerede poşet dolmuyor bidaha sağdığımıda onun üstüne koyuyorum dolunca buzluğa atsam olur mu farklı farklı zamanlarda sağdıgım için emin olamadım
KayraVeAnnesi_06 Busramuratttttt Her birini ayrı poşete koymalısınız ve tarih saat yazarak muhafaza etmelisiniz Doktorumuz kesinlikle birleştirmeyin hepsi ayrı olacak dedi
Alpinannesi__ Busramuratttttt bende burada bekleyeyim ama sanmıyorum öyle bişey olacağını çünkü eğer öyle birşey olsaydı boşuna saat tarih vs yazılmazdı yani benim düşüncem bu pek bilgim yok
Mihsu Busramuratttttt aynı gün sağdığın sütü , buzdolabında eşit ısıya gelince birleştirip saklayabilirsin :)
Edafmo Busramuratttttt aynı gün sağdığın sütü, buzdolabında aynı ısıya getirip birleştirip dondurabilirsşn demişti bebek hemşiresi bana. Önemli olan gece ve gündüz sütlerini birleştirmemekmiş
Sevvl Busramuratttttt bende 3 4 saat içinde sandıklarımı birleştiriyorum bebeklerim kuvezde doktor öyle olur demişti üst dolapta bekletiyorum
nilsmomy Busramuratttttt sağdığınız ve birleştirdiğiniz sütler şöyle olabilir mesela sağdınız dolaba koydunuz sonra tekrar sağdınız onuda dolaba koyup ikisi soğuyunca birleştirip dondurucuya o şekilde atabilirsiniz ısıları eşit olmalı aralarında gün ve çok saat olmamalı 12 saat gibi