gayecam Güzel teyzeler 29 Mart sezaryene giriyoruz hem heyecan hem minik sancılardan uyuyamıyoruz tabi🤰🏻 sizler nasılsınız ? Kaç gününüz kaldı 🙄
Melisasak145 gayecam bende 28 marta sezeryan olacağım tam 38 haftalıkken benimde içim içimi sığmıyor heyecan nasıl gidecek bilmiyorum 💜💜💜
Canimucizem gayecam rabbim sağlıkla kavuştursun su gibi ilerletsin tum süreci inşallah doğuma girerken bizleri de unutma 🤍😍
Bgmz Hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin aramızda bişey yokmuş benimde 27sinde planlı normal doğum yapacağım. Sancılarım kasılmalarım var benimde uyuyamıyorum bende :))
gayecam Bgmz kuzummm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimizi😍 Sancı,kasılma,toplanma,sık idrar,uykusuz gecelerrrrr🤦♀️
SiriusA Ahah daha yeni elime telefonu almamla uygulamaya girmem ve senin postuna denk gelmem 💜🙃 Atlas a son 8 😍
gayecam SiriusA Aşkım heyecandan ne uyuyabiliyorum ne yere göğe sığabiliyorum şimdiden böyleysem doğumda napcam acepppppp🤰🏻🤦♀️😍
Bgmz Sinem011 evet kanala yerleşmiş. Zaten bugün sancılarım kasılmalarım çıktı Nstde . Belki erken bile gelebilir :)
gayecam SiriusA uyu ki sonrası uykusuz gecelerrrr daha çok diyosunnnnnnn😂 ay senin anneliğini yerimmm kızzz canım arkadaşım 😍
aysegulsonmez Bgmz merhaba kanala yerleştiğini sizde anlayabildiniz mi yani agri sanci oldu mu bende 38+2yim bas aşağı sag tarafımda çok ağrım var ama kanalda degilgelmeye niyeti yok gibi o yüzden soruyorum 😊
Bgmz Sinem011 Allah kolaylık versin canım sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişin de çok sağlıklı bir şekilde kanala yerleşsin çok rahat doğumun olsun 🌸🎈
gayecam Melisasak145 o heyecan bence gitmeyecek kuzum biz bebişleri kucağımıza alana kadar 🌸 Allahım sağ salim kucağımıza verir inşallah 🙏
gayecam Canimucizem oy ne güzel içten bir dua bu… Sizleri unutur muyum ☺️ herkese dua ediyorum her gün…❤️🤰🏻 Allahım bütün annelere,anne olmak isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu…