Suzun Merhaba 1.trimester döneminde 2li tarama testi yaptırdınız mı. Ve fiyatı ne kadardı. Bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler
Nur4400 Suzun valla benım Uşak’a özel hastanede esımden yararlanıyorum 2 kı tarama test ucretı 100 TL aldılar
guzelanne01_ Suzun yaptırdım canım 265 muayane ücreti 350 de test fiyatıydı ama kasımdı benim yaptırdığımda şimdi artmıştır tabi
hanifeee-yusuf Suzun 300 tl yaptırdım. Doktor burun kemiği ense kalınlığu vs.. Sana normal vs diyor. Bazı bilgileri doldurup seni kan tahliline gönderiyor(1tüp alınıyor.) Sonuçta 1 haftada çıkıyor.
Elis90 Suzun ben yaptırmadım . Yanılma payı çok yüksek , problem çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var. 9 ay o stresi yaşamak istemedim . Tabi bu benim kararım ve tercihim . Herkesin düşüncesi farklı.
gizem-37 Sevilay_1 sadece kan değil canım ultrosonda başka doktora yolluyorlar uzman o bakıyor ayrıntılı şekilde burun ölçümü vb şeyler yapıyor
Sevilay_1 gizem-37 burun kemiği ense kalınlıgını ölçüyor doktor sınra kan veriyorsun bu kadar kendi doktorunuz yapıyor bunu
gizem-37 Sevilay_1 benim kendi doktorum yapmadı.Hastanenin sadece ikili test için ayrıntılı bakan doktoru vardı o baktı
Sernnnnn- Suzun doktorum kendisi ölçümlerini yaptı normal muayne ücretsi aldı , kan tahlili için farklı bir kliniğe gittim kan tahlili için 120 tl vermıstım
Dolin @“Sevilay_1”#p26879641valla sadece kan değil ama yinede fazla geçen sene 600 idi birden 3 katına çıkması garip. Ama işte doktoruma guvenmesem yaptırmazdim zaten her gittiğimde ultrasonda detayli bakio.
CaglaCan523 Edirnede özel hastanede bu sabah yaptırdım. 215 tl muayene 600 tl ikili test ücreti ödedim