Zehradgdrn 4 gündür devam eden bugün ise yürüyemeyecek derecede şiddetlenen kalça ve vajina kemik ağrılarım kramplarım arttı yaşayan var mı klozete bile otururken agliyorum resmen acıdan (açılma sancı vs yok) doğum yakınmı acaba
Yenianne098 Zehradgdrn büyük ihtimalle acı seviyeniz mi çok düşük benimde ağrılarım var aynı gündeyiz
Likayolcusu Zehradgdrn yakın olması lazım bunlar habercisi bazı insanlarda açılma biraz zor oluyor bende çok çektim canım merdiven çıkmak ilişkiye girmek ve ılık banyo bunlar hızlandırıyor bu süreci 🥰
Mine34 Zehradgdrn benim de klozete otururken vajinamdan karnıma doğru gelen çok keskin bir ağrı oluyor ayni haftadayiz sizle
Zehradgdrn Yenianne098 belirtiler herkeste farklı oluyor aksine acı eşiğim yüksek yani bir anda bıçak saplanır gibi oluyor ve adım attirmiyor resmen
hasretlik Zehradgdrn sancı olabilir canım bu şekilde hissediyor olabilirsin. Son haftalar olduğu için sonuç itibariyle bu gibi şeyler olur. Açılma oluyor olabilir sıkıntı etme normal şeyler son haftalarda
Likayolcusu Zehradgdrn canım benim hatamı yapıyorsun bende sonlar olduğu için hiç istemiyordum sonra biri tavsiye etti ve ertesi günü doğum yaptım rahim ağzını yumuşatıyor açılmayı kolaylaştırıyor
Zehradgdrn Mine34 Allah yardımcımız olsun inşallah aniden kramp girmese keşke çok kötü etkiliyor beni