Ebrarliva 23 haftalık bebisinle cinsiyetimiz bı turlu belli olmadı ya bacakları kapalı yada sırtı dönük sizce göbek sekline gore neye benzior kızlar💙💓
minik_koala_ve_annesi Ebrarliva yaa bende bundan korkuyorum gelinimiz hamile cinsiyet belli olunca hala olarak baya biseyler almayi dusunuyorum insallah belli olur biran once🥰 benim karnimda boyleydi oglum var 5 aylik😇saglikla alin
Ebrarliva minik_koala_ve_annesi gelininizde sağlıkla kucağına almayı nasip eder insllah size halalik duygusunu yaşatır 😍♥️🌹
minik_koala_ve_annesi Ebrarliva yani gobek sekline gore cinsiyet gercekten dogrumu bilemiyorum kuzum ama benimki bu sekildeydi kimi de mesela erkek cok cabuk belli ediyor kizdan emin olunamiyor diyorlar hic belli olmuyo🤣
Ebrarliva minik_koala_ve_annesi aynen canım vala bende inanmiorum fazla göbek sekline ama öyle diolar doktorda göstermedogi için kıza benzetii
minik_koala_ve_annesi Ebrarliva ayy insallah cok tesekkur ederim allah razi olsun cok heycanliyim valla ilk kez hala olacagim ayni senede hem anne hemde hala olacagim💕insallah rabbimin izniyle Not: anne oldum bu arada 5 ay oluyor 😅
Ebrarliva minik_koala_ve_annesi hem devlete hem özele ikisindede göstermedi en son sırti dönüktü canım vala ayın 24 u detaylim var
Ebrarliva Meryemiss senin gobus yayvan benim ilk kizimda da öyleydi bunda baya dik bakalım detaylıca ne gorucez😍🌹