Zln2152 Sonunda çiftli sayılara düştük bin şükür 🙏🥹 Tekli sayılara düşmekte nasip olur inşallah sizde Şafak kaç kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyor? 😌🌸
nacik0015 kimsiniz son 28 hayırlısıyla 99 dan sonra çok hızlı geçiyor diyorlar gerçekten öyle dağa 2 gün önce 99 duk ne zaman geldik bu zamana 😂
Zln2152 nacik0015 siz yolu fazlasıyla yarılamışsınız 😀 maşallah bize de nasip olur inşallah 99 dan sonrası hızlı geçer mi bilmiyorum ama 99 a gelene kadar zaman geçmiyor gibiydi 🥲😀
nacik0015 Zln2152 geçer canım geçer Allah’ın izniyle sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yüce rabbim herşey gönlünüzce olsun inşallah 🥰😘
bademli_puding Zln2152 geç olsada dün girdim çok şükür yolunda herşey ama üç dört gündür mide yanmasıyla beraber bulantı var maalesef 🤦🏼♀️
Zln2152 bademli_puding çok şükür canım bir sıkıntı görülmemiş aynı şeyleri yaşıyorum desem 🤦🏻♀️ Elimde maden suyu ile geziyorum resmen en son doktorum gaviscon yazacaktı da detaylıya girdiğin gün yazarım dedi 😬
bademli_puding Zln2152 ya bide bende ilaç içememe sorunu var asla içemiyorum ben hamile değilken bile midem sorunluydu gaviscon çiğneme tableti falan kullanmam gerekiyordu asla kullanamazdım 😅 sen niye geciktin detaylı için canım
Zln2152 nacik0015 amin amin inşallah kuzum 🙏 Önemli olan sağlıklı olmaları biz bekleriz yavruları🥹 rabbim hepimizi evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️