Selinlikcik Cemilekara06 Aaa maşallah aynıyız bende 6+0 🥰 perşembe günü kontrolümüz var inşallah keseyi göreceğiz nasip olursa 🙃 kimisi kalp atışını duyuyormuş 6. Haftada ama çok yeni sanmıyorum ben bizimkini duyacağımızı ☺️
Rabiasemizz ikicicek Ya demi bir tek ben değilim böyle olan 5+2 yim bende çok bulanıyor yiyemiyorum eşim gündüzleri işte olunca hele mutfağa giresüm gelmiyor ama elim ayağım boşalıyor
Ftmbyzt Ylzzzzz006 korkma kız ben yeni hamileyken antibiyotik bile içtim farkımda olmadan şuan 29 haftalığım Allah’a çok şükür bişey yok 😘💗🧿
MelisaOzmen Ylzzzzz006 parol ve minoset tarzı parasetamol içeren ağrı kesiciler içebilirsin demişti doktorum bana
Maya01 Kaderisa ama zaman geçmiyo sanki 😅 cuma günüydü normalde geri haftaya cumaya aldım belki hem kese hem kalp görürüz diye🤗
Aysenurdesign 8 haftadan merhaba bulantılar olmasa herşey harika ama bulantılar hayatımızı mahvediyor
Caglali Selinlikcik 5+2 günlük karnında kese gözüktü ama bebek yoktu 2 Ekim’de gideceğim tekrar Bugün 5+6 haftaligiz 2 ekime kadar tekrar başka doktora gitsem bebeği görür muyum ki?
Selinlikcik Cemilekara06 İşte siz keseyi görmüşsünüz canım biz daha görmedik Allah izin verirse perşembe günü göreceğiz ondan dedim 🥰 inşallah hayırlısıyla duymayı nasip etsin Allah 🙏🏻😻