elvinimmm 34+0 olduk kızımla sizler kac haftaliksiniz nasil gidiyor neler yapıyosunuz 🤣ben hastane cantasi yikama utuleme yerlestirme işlemlerini bitirdim halilarimi yıkamaya yolladim gelsin oda oda cam perde temizleyip halilarimi sercem bi işim kalmıyor
Dilekdognn elvinimmm sağlıkla gelsin minikler bizdede aynı durum 34+3 deyim halılar bugün geldi serip yarın hastane çantasını ayarlicam eksikler anca tamamlandi 🥰🥰
aliandalina elvinimmm 34+4 bende temizlik işini eşimle kaynanam yaptı çantam hazır yarın nasipse doğum için gün alacağız heyecanlıyım uyku zaten yok bian önce doğsun istiyorum kızlar
yagmur50 elvinimmm 34. Haftaya girdik bizde aynıyız zaten 🥰 hastane çantam yarım kayınvalidemden gelecekler var o yüzden tamamlayamadım getirmesini bekliyorum perdeler yıkandı takıldı halılarım yıkandı bugün geldi serdim bi kaç eksiğimiz var tam hazırım diyemem bebiş daha dönmedi zaten doktorum 39 a kadar bekleriz dönmezse alırız dedi bakalım heyecanla bekliyorum son haftalar geçmiyor sanki 🤢
Pinkgold elvinimmm 35+5 Yeni eve taşındık evi komple yerleştirdim halılarımı yıkamaya verdim onları bekliyorum daha önceden bebeğin kıyafetlerini yıkamıştım ütülemiştim hastane çantamda hazır çok şükür 🙏🏻🌸
elvinimmm yagmur50 ben uzun zaman oldu bebisim yuzunu göstermiyo cok merak ediyorum bu aralarda cok hareketli olmuş durmuyo yada çoğunlukla göğsümün altında topluyo kendini ayin 4unde gidicem kontrole inşallah bu sefer gösterir kendini hep plesantanin arkasina yuzunu yasliyo 🤣sende cogu isini halletmissin zaten bi kaldi bebisin gelmesi hayirlisayla dogsunlar inşallah
yagmur50 elvinimmm bizimkide yüzünü hiç göstermiyor bu saatten sonrada yeri daraldığı için göremezmişim doktorum öyle dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum bakalım 30 unda randevum 2 hafta bile çok geliyor bana 🤭 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
elvinimmm yagmur50 ben gecen ay gitmistim bana.yine 1 ay sonra gel dedi acaba bu gidisimden sonra mı sıklaştırır
Aynenkanka elvinimmm şu an 33+5iz hastane çantamız hazır gibi, haftaya koltuklar, yatak ve halılar yıkamaya, sonraki hafta da ev derin temizlik 36. Haftada hazırız tamamen inşallah 🥹
Rumiars elvinimmm bende 35+0 oldum canım hafta sonu koltukları yikaticam sonra halıları gondercem en sonda bı genel temizlik yaptircam sonra bir kızımı beklemek kalıyor 💞
Ecemsuakpolat_ Bizde 31. Haftadayız ev işleri bitti an itibariyle kızımın kıyafetlerini yıkıyorum onların çıkmasını bekliyorum sonra da hastane çantamızı hazırlıcaz 🥰🙈
yagmur50 elvinimmm benim 29. Haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor sizin doktorunuz niye geç kaldı acaba 🤔
elvinimmm yagmur50 en son 31+6 da gitmistim hersey yolundaydi acaba ondan dolayi mi dedi 1 ay sonra gel Bılmıyorum ki
yagmur50 elvinimmm çok şükür bizde de her şey yolunda ama benimle aynı haftada olan hastalarını 2 haftada bir çağırıyor gelen hastalarından biliyorum 🤭