Vldn0212 Kızlar 19+3 hamileyim ama bu hafta ne olduysa bir türlü uykuya dalamıyorum yatakta dönmekten yoruldum var mı aynı sorunu yaşayan ne yapcaz böyle🥴🥴
Binnurr1 Vldn0212 Bende 26 haftalık hamileyim aynı şekilde dönüp duruyorum. Uyusam bile saat başı uyanıyorum🥺
kimsiniz Vldn0212 ben artik uyku nedir unuttum, hatirlamiyorum en son ne zaman deliksiz uyudum 38+1im
Vldn0212 tubimom stres yaptığım bir şeyde yok aslında ama neden böyle oldu anlamadım normalde çok uykucuyumdur
tubimom Vldn0212 bende şu an babannem var alzeimer başlangıcı var gece birden bağırıyor fln kaç gündür aşırı stres oldum diken üstünde uyuyorum
usenmedimyaptimbirvelet kimsiniz ben en son 28 gün önce deliksiz uyudum yani doğum yapmadan 1 gün önce jdjdjd
Aysenuuurr Son aylarda muhtemelen daha sık yaşıycaksınız bu sorunu vücudun kendini doğumdan sonraki sürece hazırlıyor bazen ağrıdan uyuyamıyosun bazende sebep yokken saatlerce uykusuz kalıyosun tamamen sonraki sürece hazırlık yapıyo vucüt ama biraz erken başlamız sizinki sanki 🙃 gündüz uykusu çok öneriliyo bu yüzden yani gün içinde uykun geliyosa eğer 1-2 saat kendini dinlendirip uyumalısın zaten gece uyumak hayal oluyo bi süre sonra Allah hepimize kolaylık versin
Songuleyup Vldn0212 bende 19+1 haftadayim gunduz kalkmak bilmiyorum gece gec uyudugumdan hic enerjim olmuyo bu yuzden gercekten cok sinir bozucu hamileligim basindan beri uyku sorunu yasiyorum.
Esores Ben 13 haftalığım gecen haftaya kadar mısıl mısıl uyurdum artık uyuyamıyorum ne gündüz ne gece o kadar halsizim ki bu yüzden ruh gibiyim hiçbişeye enerjim yok cok erken başladı ama bu ya😪
Elifaras_ Ben de her gece aynı saatte uyanıyorum 4 gibi; bir daha uyuyamıyorum, geri de gündüz uyuyorum, değişik
Gamzeizmir35 28+1 . Aynı durumdayız. Bütün gece oda oda geziyorum yatabilmek için. Her odada yastık yorgan var. Sağıma soluma sıkıştırmak için. Son 3 haftadır resmen sızıyorum yorgunluktan. Yatsam ağrı kalksam ağrı. Özellikle sırt ağrısı 🤷🏻
Merveftm Vldn0212 bu haftalara yakın bende de aynısı olmuştu sabaha kadar oturuyordum agliyodum artık uyuyamiyorum diye 1 ay kadar sürdü sonra çok şükür geçti. Şimdide göbek büyüdü diye yatamiyorum😂 sanırım gelmeden uykusuzluğa alistiriyorlar minişler
NobleMom Vldn0212 benim 13+0 ama bir haftadır bende de uyuyamama sorunu var 🙄 dalamıyorum aynı sizin anlattığınız gibi 🤷🏻♀️