Varjin İstanbul da özelde doğum yapanlar fiyatlarını yazabilir mi hangi hastanede olduklarını memnun kaldıkları
ayseyma_omer Varjin Pendik Medipol daha doğurmadim ama normal doğum 7 bin sezeryan 9bin. İlki normal doğum inşallah bu da normal olur bakalım 🤗
ceylanonur Liv vadi istanbul 25.500 Acıbadem maslak eğer Acıbadem sigortan varsa 45.500 yoksa 80.000 kızılay hastanesi kağıthane 23.300
eakman ceylanonur merhaba liv için fiyat güncel mi? ben 37000-40000 arası gibi bir fiyat duymuştum da
Deletedmom_106 ceylanonur 80000 mi 🤓 ben 3500 e doğum yaptım tabi Acıbadem de deil. 80000 i doğuma vermezdim köyde ev yapardım kendime 🤣
Alyel Erbe Erbe maşallah Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun. 60tl ye muayene olduğum zamanlari hatırlıyorum ikinci çocukta 170 filandi
Alyel Erbe oda çok iyi bir doktoruma birkaç arkadaşım onda doğum yaptı ben gitigimde Sadullah bey ve Nil hanımın hastasi çok oluyordu hastanede güzel servis bölümü iyi idi siz normal mi sezeryanmi
Erbe Alyel hala çok yoğun Nil banim gidipte beklemedigim gün yoktu çok şükür benim ilk gebelikle arası 11 ay olduğu için mecburi sezeryan ilkide sezeryanda yarın sabah ins kavusuyoruz
1Gozde1Yusuf- Deletedmom_106 1 geceye 9 bin vermemek icin devlette doguruyim diyen ben kendimi çok cimri hissettm😄😄 9 bini oraya vericegime ya uzerine katar camasir makine mi yenilerim ya da tatile giderim diyodum🤣🤣