Herkese merhaba kizlar hamileliğimi öğreneli 2 hafta oldu öğrendiğim zaman kan sonucu 313 tü 2 gün sonra 680 2 gün sonra 2.250 oldu Ogün baktı birşey göremedi kese çok küçük gördü geçen hafta cuma günü özele gittim kese çok küçük ve içi. Boş dedi en son adet tarihim 5 Şubatti büyük ihtimalle düşecek pazartesiye kalmaz dedi cumartesi günü kasık ağrısı ile acile gittim yatış yaptı devlet hastanesi doktorum pazar günü çıkardı ağrım yok diye bir hafta bekle gel dedi bugun tekrar gittim devlete baktı yine birşey göremedi progestan verdi kendiliğinden düşecek dedi hepte vajina ve normal röntgen ikisi bir bakıldı. Hastahaneden çıktıktan 2 saat sonra kanamam başladı biraz kanama olduktan sonra kesildi direk özele gittim oda baktı ve çocuk oluşmuş büyük ihtimalle 5 haftalık dedi kafam oldu allak bullak yani bana cumartesi günü yok diyen doktor 2 gün bile olmadan bugün var dedi. Kese küçüktü düzelmiş ama etrafında kanama var düşecek dedi tekrar 1 saat öncede mide bulantım başladı şuan sadece mide bulantım var yani biraz karışık oldu ama ben bile hala çözemedim resim atsam mideniz bulanirmi Bilmiyorum yarın sabah erkenden tekrar gidicem çocuk oyuncağı değil sonuçta bana çocuk yok boş gebelik dedikleri için arveles içtim ağrım kesilsin diye bide o çocuğu görünce beynimden vuruldum vicdan yaptım varmı böyle birşey yaşayan hakkınızi helal edin hem karışık hem uzun oldu ama ben bile anlamadım hala