YaseminBatrk Gül yağı sürüyorum normalde ama şu sıralar kokusu rahatsız ediyor gibi. Başka ne kullansam yüzüme öneri verin lütfen 27 haftalığiz. Cera ve kullanan var mı alsam mı
Sevilay_1 YaseminBatrk Bendede çok fazla vardı krem serum kullandım farklı markaların ama geçenlerde gratiste bee beauty kombucha ve coconut seti var onu kullandım baya fayda ediyor
Busiko YaseminBatrk Nivea aqua sensation nemlendirici krem kesinlikle hem içeri temiz su bazlı hem de güzel nemlendiriyor yağlı bir görünüş bırakmıyor tavsiye ederim
YaseminBatrk Honeymom17 bu krem yagli akneli cilt için ama benim kuru aynisefs desen neyse. İyice mahveder bu
esragedk Kızlar benimde yüzümde çok sivilce oldu böyle çok çirkinleştim kullanabileceğim krem vs bakım önerir misiniz bana 🥰 almaya baktığımda kendi kötü hissediyorum 😔hamilelik hormonu yüzünden tabi🤭
semaa_ YaseminBatrk benimde cildim çok kuru cerave mükemmel bence bir yıldır kullanıyorum 23 haftalığım memnunum ben
hasretlik Neopik nemlendirici alabilirsen benim hayatımda gördüğüm en iyi nemlendirici diyebilirim. Ben de kuru ve hassas ciltliyim çogu ürünü kullanamıyorum ama neopik bı harika sadece güzellik merkezlerinde satışı var ama.