Canan-_16 Arkadaşlar kürtajdan ne kadar sonra gebe kaldınız ne gibi sorunlar yaşadınız veya hamileliğiniz nasıl ilerledi ben 15 gün önce kürtaj oldum korunmuyoruz inşallah en koşa zamanda olsun istiyorum 3 kaybım var doktor beklemene gerek yok dedi 😢🤲
Ozlm7 Canan-_16 canımm neden kürtaj oldun bebeğe ne olmuştu, hayırlıysa en kısa zamanda bebeğiniz olur
yagmur50 Canan-_16 doktorum 1 adet sonrası tekrar deneyebilirsiniz dedi ama biz ilk 3 ay korunduk psikolojikmen ben çok bitmiştim hatta destek aldım 6 ay sonra yeniden hamile kaldım hemde psikoloğa giderken 🥰🙏🏻 sağlıkla kucağıma alırım inşallah rabbim sizede yenisini nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🙏🏻
Ozlm7 Canan-_16 🙏🏻🙏🏻 en kısa zaman da bir bebeğiniz sizinle olur inşallah 🌺 benimde kürtaj riskim var bebeğin daha kalbi duyulmadı adete göre 7+5 im usg de daha geri sanırım bilmiyorum doktor dedi cumartesi de atmazsa kürtaj dedi çok erken değil mi hemen demesi
Eymnvera81 Ozlm7 Bence başka doktora da gidin çünkü benimde bı bebeğim öyleydi doktor kürtaj dedi başka doktor belki geç döllenme olmuş olabilir belki bı kaç hafta sonra kalbi atar ben bu çocuğu alamam demisti
Swly35 Ozlm7 benimde öyle 8+4 son regl günümden hesaplanınca ama 1,5 hafta geriden geliyor çarşamba günü de kalp atışını alamazsak bende kürtaj olucam malesef içim buruk Rabbim hayırlı olanı nasip eylesin hakkımızda canım
Nergizos Ozlm7 4. 5. Ve 6. Haftalarda hep usg ye gittim. Bebek kese hep göründü ama kalp atışları bir türlü duyulmadı. Dr bunu aldır dedi. Aldırmadım 8.haftaya kadar bekledim. 8.haftada kendiliğinden düştü
himne_ Canan-_16 ben de 28 ocakta kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin. Bu ay korunmauı bıraktık bakalım ben de heyecanla bekliyorum ne zaman hamile kalacağım diye
Pamuk Canan-_16 kürtaja bağlı bir sorun yaşamadım canim. 9 aralıkta kürtaj oldum 12 ocakta hamile oldugumu öğrendim
Ozlm7 Eymnvera81 evet evet başka doktora randevu aldım bakalım hayırlısı olsun sonra ne oldu peki oluştu mu
Esraa79 Pamuk nasıl öğrendiniz test, kan? Betanıza baktırmışmıydınız? Aynı durumu yaşıyor olabilirim bilgilendirebilir misinizz?💓
Pamuk Canan-_16 Amin inşallah.Bende bitek bel ağrısı oluyor bulantı falan yaşamadım kanama yaşadım 9. Haftada oda kanama alanı oluşmuştu.Bos gebelikten kürtaj oldum
Eeesraaa Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende kürtaj olmak zorunda kalmıştım kürtajımdan tam 35 gün sonra regl oldum sonra da hamile kaldım bende çok korkmuştum ama Allaha şükür şuan çok sağlıklı ilerliyoruz🤲🏼
Esmer_ Canan-_16 oldum canım temmuz 4te kürtaj oldum Ağustos 3ünde adet oldum ama kısa sürdü 3gün ağustos sonunda tekrar kanamam oldu meğerse yerleşme kanaması imiş