FatmaAhmett Kızlar merhaba detaylı ultrason için hangi hastane öneriyorsunuz özel veya devlet 22+1 olduk biraz geç kaldığımı söyledi doktor yardımcı olursanız sevinirim ❤❤❤
aselirmak3406 FatmaAhmett ben 19 haftamda gün verdiler 1ay sonrasına 22 +5 de randevum var randevu almak için geç kalmışsınızdır bana doktorum bunu kaçırorsn bidha bulamayacağımı söylemişti Bilkent sehir hastanesi
Perperik FatmaAhmett ak plaza da profesör acar koçu öneririm , kendisi Cebeci tıp fakültesi hastanesi kadın doğum başkanı ayrıca
Kubraozkann11 Sincan lokman hekim hastanesinde yaptırdım memnun kaldım çok detaylı bakıp herşeyi anlatıyor
Sunakarakoc Devlet hastanesi için geç kalmışsın canım 12. Haftada randevu alman gerekiyor çokda geçirme 23.haftadan sonra bakmıyorlar detaylıda
FatmaAhmett Sunakarakoc evet banaa doktorum 20 gün sonra git bakıyorlar demişti bende bilmiyordum böyle randevu sistemi olduğunu artık bakıcaz çaresine
Kubraozkann11 GizemBurak geçen sene temmuz ayında doğum paketti aldık 9800 dü yanlış hatırlamıyorsam eğer Özgül Özkan var ona gidiyorum baya sıcak kanlı ve güler yüzlü ben memnunum baya