iremsularsu 25+3 bel ağrım var napabilirim ☹️ çok ağrıyor sanki ortadan belim ayrılıyor varmı bilgisi olan
Gokce35- iremsularsu benimde sağ tarafım belim tutuk gibi ağrıyor sürekli desen değil arada desen değil çoğunlukla bu ara var bu sebebini sordum bir ebeye ağırlaşmaktan olur dedi ama neden bilemiyorum 🤦🤷
Papatyaa_01 iremsularsu 37+2 bugün başladı ay ne lanet bişey ya doğum belirtisi sandım acile gittim sancı felan çıkmadı ebe bu saatten sonra normal bu ağrılar dedi magnezyum felanda düzenli kullanıyorum ama bilmiyorum etki eder mi ayakta duracak halim yok resmen ağrıdan
yask O haftalarda doktorum magnezyum vermişti benim kramplarıma iyi gelmisti, ağrım çok olmuyordu benim ama kuzenim de hamile onda bel ağrısı oluyordu doktoru ona da magnezyum verdi. Sizin de magnezyum eksikliğinden dolayı olabilir
meliiisoz Benim hem çok karnım ağrıyo hem çoo belim ağrıyo ama doktorum magnezyum vermedi ağrılar normal diyip duruyor ama resmen acı çekiyorum hangi arkadaşıma sorsam burda kimi görsem magnezyum kullanıp rahatlıyor