Hatice5461 Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor arası boş kız dedi sonra öksür dedi öksürdüm arası dolu Dedi sonra birdaha boş dedi kafamız karıştı doktor kesin bişi diyemiyorum 1 ay sonra gelin dedi başına böyle bişi gelen var mı 😭🙄
umena Hatice5461 öksürdükçe cinsiyet değiştiren bebeğin var demek djxjss istediğin cinsiyet tutana kadar öksür djdjdjdj
bebislerhakkinda Hatice5461 bnde 12 +6yim yarin kontrolüm var insallah gösterir ya heveslendik baya biz
Elis90 Hatice5461 16 haftalık olana cinsel organlarda benzerlik olabiliyormuş. 12. Haftalar erken . Benim doktorumda mesela 11+6 da gördüğü halde söylemedi. Netleşmeden söylemicem . Benim %60 oran vermem bile senin düşüncelerini etkileyecek diye . Hayırlısı artık.
Hatice5461 umena yaa böyle bişi nasıl olur arkadaşım baş ağrım tuttu resmenn doktor da şoka girdi 🤣🤣🤣
umena Hatice5461 haha ya daha çok erken cinsiyeti kesin söylemesi icin zaten bence en az iki üç hafta bekle öyle git net dese de değişebilir o haftadaki tahminler
Hatice5461 umena Ah inşallah hepimizinki sağlıkla inşallah çok teşekkür ederim yardımcı oldun içim başım çok kötüydü Allah razı olsun 🤲🤲🌸
Hatice5461 Elis90 evet çıkarken doktorum hayal kırıklığı yaşatamam o yüzden bekleyecez dedi sağlıkla güzel haberler alalım hepimiz inşallah 🤲🥰
Elis90 Hatice5461 bende inanılmaz merak ediyorum. Hiç bir önemi olmadığı halde. İnsanoğlu merak ediyoruz işte. 13+6 olduk. 16 olmasını bekliyorum .