Gizmih Damla-19 bende de oldu 6-7 saat sürdü peçeteye sildikçe geldi ertesi gün devam ederse doktorum kontrole gel demişti
Gebeanne06 Damla-19 Benimde bugün oldu kontrole gitmistim hersey normal iyi dedi doktor eve gelince ayni sizin gibi oldu şuan geçti normalde olabiliormus
Mine9166 Damla-19 ben yaşadım hatta pembe bile geldi doktora gidersen progestan yazar. Çok şükür 12 haftalik olduk lekelenmeler kesildi. Bir an önce doktora gitmeniz iyi olur.
Zeynepozcan Damla-19 evet ama benimki yerleşme kanamasıydı kişiden kişiye değişir bu düşükte olabilir yerleşme de olabilir alttan muayenede belli olur ancak ne olduğu
Cgdem123 Damla-19 bende yaşadım direk doktora gittim düşük olabilir diye her ihtimale karşı progestan verdiler 200 Mg sizde gidin beklemeyin
Damla-19 Gizmih böyle birşey yaşayınca bende doktoruma yazdım hemen yarın gel dedi ilaç verdi progestan 200 ml korkma olabiliyo kırmızı olursa kork dedi. Tedirgin oldum bende 🥹
Damla-19 Mine9166 banada o ilacı yazdı içtim yattım şimdi yarın gideceğim inşallah iyi haberler veririm 🙏
Hzzz Damla-19 5 haftalıkken oldu kanamam kanamanızın rengi önemli mutlaka acile ya da doktorunuza gidin gecikmeden yani kahverengi leke icin mutlaka doktora gidin
Mine9166 Damla-19 inşallah iyi haberler alırsiniz. Ama korkmayın lekelenmeler olabiliyor. Benim baya fazla lekelenmelerim oldu. Doktor kırmızı kanamalar tehlikeli demişti.
Damla-19 Mine9166 banada öyle dedi doktorum normal olabilir dedi ben tinerde tedirgin oldum acemi olduğum için. 🙏 teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için
ilgihazaal Damla-19 devam ederse dr gidin yerlesme kanamasi da olabiliyor 6. Haftalarda ama uc gun max