Neslihankrhmt 7 haftalık hamileyim kızlar sabahları bulantım oluyor öğürme şeklinde birde midem kazınıyor aşırı derecede yabancı bir koku olunca midem kalkıyor ne yapsam bilmiyorum tutmayı da istiyorum kararsız kaldım🥴
Esragungor34 Neslihankrhmt benim midem bulanmiyor ama çok sık acıkiyorum bebeğimin sağlığı açısından bu sene tutmayacagım 40 çıktıktan sonra borçlarımı tutarım inşallah
selmaa12 Neslihankrhmt bende 9.haftadayım çok bulantım olmuyor ama acıkıyorum bu sene tutmayacağım bebeğin beslenmesi lazım
bebislerhakkinda Bünyeyi zorlamaya gerek yok hem de bebegi ac bırakmak ona zulüm minicik şey doğunca bile surekli emzirilen bisey o bizim gibi saatlerce ac duramaz ki
Pamuk bebislerhakkinda Hergun bu postlara yazıyoruz aynı şeyleri…🙄 Yaradan bile farzdan muaf kıldıysa bu zorlama nedir anlam veremiyorum
bebislerhakkinda Pamuk dmi ya bu bi kendini kanıtlama çabası sanki anlayamıyorum bende çok isterdim ramazanihakkiyla yaşamak ama napalim bebeğin beslenmesi lazım su içmek lazım
Neslihankrhmt Pamuk ilk hamileliğim ne bu yorum anlamadım? Burası soru paylaşım platformu her gördügunuz soruya cevap yazmak zorunda değilsiniz anlayamadım iyi mi yazdınız kötü mü cidden
Hatice_123456 Mide bulantısı varsa tutamassiniz kendinizi zorlamayın derim benimde mide bulantısı devam ediyor bende tutamicam ilk kızımda tutmuştum hiçte zorlanmamistim
Pamuk bebislerhakkinda kesinlikle bide biz bisey yazınca hiç cevap vermiyorlar hala sohbet devam ediyor😅
Bibisko Arkadaşlar ne bebeğinize ne de kendinize eziyet etmeyin. Zaten dinen de yükümlü değiliz daha sonra müsait olduğumuzda kazalarımızı tutarız. Oruç tutucam diye diretenleri gerçekten anlayamıyorum💆🏻♀️