Muhammedamine MerveGmss hindistan cevizi yağı banyodan sonrada bebe yağı . Ama harita gibiyim umurumdada değil 🤪
mucizemizibekliyoruzz MerveGmss mustela kullanıyorum 37. hafta çatlak yok. en önemlisi bol su içmek tabii ki
Muhammedamine MerveGmss onlarıda sevicez artık küçük yılancıklar 👽 annemin de çok çatlarmış şimdi beyazlamış belli olmuyor umutluyum 💃🏻
MerveGmss Cansuercan sanırım ya çünkü bol su bende iciyorum sürekli nemlide tutuyorum ama annemdede cok yırtılmış
Muhammedamine MerveGmss 31+3 deyim ben haftamızda tutrsa tamam ☺️ vücudumda yer kalmafı bacaklarım beze karnım morluk içinde göbeğime 20. Haftadan sonra vurmadım ama çok mutluyum Rabbime bin şükür bu haftaları gördük
MerveGmss Muhammedamine 31+2 😮😅 bende göbek bacak değişiyo ama tani motluklar hep oldu evet sükürler olsun ilk gebeliğimde düşük olmustu ama bu gebeliğimde bebeğim saglıklı cok şükür ki igne var 🙏🏻
Yesimdag Bıo oıl kullanıyorum. Çok şükür çatlağım oluşmadı. 30 haftalık hamileyim inşallah böyle de gider😊 bu arada önceden oluşan çatlakları da gideriyormuş bilginiz olsun
Muhammedamine MerveGmss benimde 3 kaybım var Rabbim şimdikine ömür versin İnşallah . Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip eylesin İnşallah evlatlarımıza 🤲🏻🤗