Seher04 Arkadaslar 34+2 haftalık hamileyim bebegim cok hareketliydi hareketleri hatta rahatsız edecek kadardı ama bu 3 gündür hareketleri var ama az oncekine gore ve karnım çok sert neden kaynaklıdır acaba?
Mommy61 Seher04 yorgunluktan olur,susuzluktan olur, cinsel ilişkiden olur hatta büyük tuvalete çıkamamaktan bile oluyor sol yanına yat sevdiğin bi şeyden atıştır bol su iç dinlen
Seval75 Seher04 Benimde oluyordu bugün doktoruma söyledim normal olur öyle şeyler dedi ama bakalım hareketleri eskisine göre azaldı ve çok sert bir şekilde bir yere toplanıyor canımı yakıyor hatta 2 hafta sonra nstye çağırdı 33+4
Seher04 @Mommy61 bilmiyorum içimde hep sanki erken dogum yapıcakmısım gibi bir korku var ve bebeğimin kalbi delik denilmişti korkuyorum ondan belki de ben abartıyorumdur 🥹
Mommy61 Seher04 hiç öyle hissetmeyin olmayınca olmuyor benim oğlan 25ten beri baş aşağı 32de kanala girdi 37+5 oldum hala gelmedii bazen bebekler seciyor zamanı hem 34 kötü bi hafta değil 🥰
Zelis97 Bende bu soruyu sormak için geldim, sizin sorduğunuzu farkettim. Benimde şuan karnımda aşırı sertlik var 34. Haftaya girmiş bulunmaktayım. Soda içtim ama fayda etmedi nasıl uyucam bu şekilde bilmiyorum
VildanHamza Zelis97 benimde geçen hafta olmuştu. Aşanı azaldığı için de olabilirmiş. Bu hafta normale dondu