Ahsenirem Kızlar selam. Yenidoğan alışverişi için havuzluhana giden varmı? Neler var ürünler nasıl a dan zeye dizilirmi bebek ihtiyaçları her marka var mı ? Siz yenideoğan alışverişini istanbulda nerelerden yapacaksınız gelin konuşalım☺️
Buskat Ahsenirem hastane çıkışları açısından iyi oldu gitmem ama onun dışındaki bebek kıyafetlerini pek sevemedim tarzıma uymuyordu. Ama yine de fikir olması açısından gidilebilir.
Meli Ahsenirem geçen hafta gittim Dışarısıyla çokta farklı gelmedi fiyatlar ama herşey elinin altında bide tavsiyem bol miktarda nakit çekip git kartla olunca fiyat konusunda geçiriyorlar 😅
Kbrdrmr Ahsenirem bende havuzlu handan alışverişimi yaptım çok çeşit var eve ama fiyat açısından heryerde aynı
aslihansinem92 Havuzluhak'da süslü bebekten butun hastane odasi esyalarimi aldm canm. Bende atkadsm tavsiyesiyle gittim isimli hastane ckisi hediyeliklerime kadar uyguna yaptrdim toplu sekilde. Bir kac bebek magazasindanda kiyafet ihtiyaclarimi aldm memnunum herseyi ordan hallet cık 😊
aslihansinem92 Ahsenirem 😅😅 çok dolaşamadigm icin bel agrisindan girdigm gibi herseyi topladm cktım canm tavsiye ederim sende oyle yap tabi listeyle git senin icin daha kolay olur 😍💕
Swraksya Lohusa takımı, hastane çıkışı ki hiç. Bi yerde görmedim ve çok içime sindi, onun dışında pijama vs Bi çok ürün aldım çok çeşit var ve gerçekten insanın kafası çok karışıyor tavsiyem erken gidin çünkü öğleden sonra o kadar kalabalık oluyor ki yürümek bile zorlaşıyor.. Bazı şeyler bence pahalı ama çeşitten dolayı çok şeyi bulabilirsiniz.. Ayrıca şerbet bardaklarını da nete göre daha uyguna geldi..
AysenurBs Tanıdıklarım gitti çok pahalı dediler, online da daha çok çeşit daha uyguna bulunabiliyor. Ben genelde internetten aldım.