H_a03 İlk kızımın ismi öykü şimdi ikinci kız bebek bekliyorum fakat hiç biri içime sinmiyor bu yeni nesil isimlerini eşim istemiyor bende aynı fikirdeyim isim önerilerinizi yazarsanız bana da yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkür ediyorum 💕
Gizemgksnmz H_a03 ben kız olsaydı Masal yada Defne koymayı çok istiyordum ama oğlun oluyor inşllah birgün kızım olursa koyarım🥰
Hatice_123456 İlk kızımın adı Berra: hayır işleyen güzel söz söyleyen kimse İkinci kızım elif irem 3.uye hamileyim buda kız olursa Zeynep Zümra koyacağım sanada fikir olur diye yazdım
Mom2123 Rüya, Asya, Ela, Mihrimah, Neva, Mira, Arya, Ada, Zeynep, Hayat, Eva, Hayal, Liya, Elif, Lina
H_a03 nuzunismail aslında en baş masal düşünmüştüm ama ilki öykü bu masal bi tane de hikaye doğurursun diye espiri yapıp duruyorlar onun. İçin masal koymaktan vazgeçtim
NobleMom H_a03 çok alakasız ve saçma bir espiri olmuş 😅 daha doğrusu espiri yaptığını sanmış arkadaş hiç takmayın böyle sözleri çok boşlar cidden. Masal ismi hem çok güzel hem de öykü ye çok yakışıyor. Tekrar düşünün bence 💕
nuzunismail H_a03 Aynen bizde bir Masal düşündük önce ama ben pek sevmedim. Uyumlu da olsun istiyoruz şu an için aklımızda Ayza Ezgi Özgü var bakalım hangisi olur