Serklajligebelik Merhaba , yarın 34+0 haftadayım . Gebeliğimin başından beri coraspirin + oksapar kullanıyorum. Yarın 34 haftada olacağım için coraspirini bırakacağım ama korkuyorum içten içe. Benim gibi olup 34te bırakan var mı , bir sorun yaşadı mı acaba
Tahamine7341 Serklajligebelik bende yeni biraktim igneye geçtim tedirginim hangi genlerinizde sıkıntı var
Guzelanne56 Serklajligebelik ben bırakmadım 34 bırakacaktım 3 doktor 2 perınotolojı ılac işlevını yitiriyor 34 den sonra bısey olmaz onemlı olan 34 e kadar dedı bırakacaktım 2 gün oncesı erken doğum yaptım ( başka bı sebepten) doğuma aspırınle gırdım zor oldu çok sıkıntı yasadım
esila-demir Serklajligebelik bende kan pıhtılaşma yoktu ama tekrarlayan dusuklerim vardı. Doktor başlattı corospine 34. Haftada bende korka korka bıraktım cok şükür bi sorun olmadi
busraydnc Serklajligebelik bende başından beri oksapar kullanıyorum 12 haftamda ecoprin başlamıştım doktorum 33 haftamda bıraktırdı şimdi 36 yım sadece iğne ile devam ediyorum şükür şuanlık sıkıntı yok bende korkmuştum ama ani doğum sezaryen riskine karşı o haftalarda bırakılıyor
Serklajligebelik Tahamine7341 Ben oksapar da kullanıyorum başından bu yana , sadece iğneyle devam edeceğim . 3 genimde HETEROZİGOTLUK vardı ama hangilerinde vardı hatırlamıyorum
Tahamine7341 Serklajligebelik benimde 2 günde var heterozigot 36da kestik biz aspirin kac kilosunuz ben 73 kiloyum bu doz yeter mi diye dusunuyom
Serklajligebelik Guzelanne56 Gerçekten mi , ne yaşadınız çok geçmiş olsun, bebeğiniz nasıl şimdi . Ben de acil rahim ağzı dikişi olacağım zaman coraspirin kullanıyordum genel anestezi alarak oldum . Spinal anestezi yapmadılar coraspirindem dolayı
Serklajligebelik esila-demir Şuan kaçıncı haftadasınız, bende de 2 düşük var 10 haftadan küçük ondan dolayı korkuyorum
Serklajligebelik busraydnc sanırım erken doğum riskim de var ondan dolayı bırakmam gerekiyor Korkuyorum yarın 34üm inşallah bir şey yaşamam 🥲
Guzelanne56 Serklajligebelik yanı benım gebelıgım çok sorunluydu ilk 3 ay düşük rıskı su azlığı beneğe giden damarda darlık rahım ağzı kısalıgı derken 33 haftalık doğum yaptım rahım ağzı yetmezlıgı sebebi ıle ılk gebelıgım olduğu ıcın herhangi bı ıslem gerekmedi çok geç haftada öğrendim bana da genel yapıldı sorunla yapılmadı bebegım çok şükür saglıklı doğdu 23 gün kuvezde kaldı cıktı ama malesef 2.5 aylıkken rsv virüsü oldu ve melek oldu yavrum
esila-demir Serklajligebelik doğum yaptım 2 yaşında oğlum. Simdi hamileyim yarın gidicem doktora yine verir büyük ihtimalle
Aysenur-2019 Bende oksapar ve ecopirin kullanıyorum banada doktorum 34. Haftada bırak dedi 24 deyiz 34 den sonra doguma iyice yaklastıgın için doğum olursa kanama cok olacagı için bıraktırıyorlar
Serklajligebelik Aysenur-2019 Korkuyorum gerçekten bırakmaya , son aya girmiş oluyorum 34 haftada bir de erken doğum ihtimali var ki hayırlısı olsun diyorum
Morning-star Serklajligebelik ben de baştan beri ikisini de kullandim 33 te coraspini biraktim. Doğumdan bir gun öncesinde de oksapari biraktim. Sağ Salim doğurdum. Hic tedirgin olmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle🙏🏻