Burcum Rwerdst çok teşekkür ederim çok güzel oldu bu yanıtınız☺️ Nuran hn ile ilgili epey iyi yorum okudum. Sabırlı olması ve numarasını vermesi hoşuma gitti😊 bu kez erkek doktor deniyim diyordum ama yine kadın doktora gidicem sanırım😅
Rwerdst Burcum valla beni çekiyorsa sabırlıdır açıkçası 😂 ve numarasını veriyor direk. Ne zaman istersen yazabiliyorsun. Hastaneden nasıl arayacağını falan da anlatıyor. Gerçekten çok tstlı bir kadın ama randevu almazsan ameliyat saatleriyle çakışabiliyor. Kaç kez randevusuz gittim, hatta ameliyat kıyafetiyle muayne etmişliği var 🤷 hiçte hayır demedi 😅 öneririm ama normal doğuma eş alınmasını sorcam bakalım bu sefer. Benim için en büyük kriter açıkçası bu ☺️ alınıyor diye duymuştum ama alınmıyorsa malasef üzülerek değişeceğim😭
Burcum Rwerdst canım eşim ilkine girmedim haksızlık olmasın buna da girmeyeyim kafasında olduğu için o kısmı zaten sormuyorum bile😅 detaylıca anlatsın, strese sokmasın, video foto çektirsin, numarasını versin tamam şimdilik 😅 henüz yolun başındayım zaten☺️
AdinsMom Burcum ben çamlıca medipoldeki tüm doktorlara gittim neredeyse eş girebiliyor ama hem fiyatları aşırı uçurdular hem de kalite olarak beğenmiyorum artık avicenna ve delta hastanesi arasında kalmıştım deltayı seçtim henüz gitmedim ama umarım iyidir reyhan hanıma gitmeyi düşünüyorum
Burcum AdinsMom delta hastanesini hiç duymamıştım avicenna şimdilik öne geçti gibi. Memnun kalmazsam başka doktorlar denerim. Umarım hepimiz memnuniyetle, sağlıkla kucaklarımıza alalım🙏🏻
z2944 Burcum açıkçası ben filiz hanımda daha uzun süre muayene oldum suanlik filiz hanim aklima yatan doktor ileriki surecte nasil olur ona gore hareket ederim ama nuran hanimda tabiki tum sorulari cevapliyor ve bi anne sefkatiyle yaklasiyor o sebeple cok sevmistim
_Daydreamer_89 Burcum evet sezeryan ameliyatım hiç iyi geçmedi ve iyileşmedi baya uğraştırdı doktor ismi vermiyim tabi
hamisko _Daydreamer_89 Bende o hastanede sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum doktorun ismini özelden yazar mısınız?