CeydaST merve_sayar açıksa değişmiyor diye biliyorum ama koyu lacivert ve laciverte yakınsa değişiyor
Meltems53 merve_sayar eğer sizde veya ailenizde renkli gözlü biri varsa değişmeyebilir. Ama yoksa değişebilir ilk zamanlar gri-mavi renkte oluyor gözleri çünkü.
Kucukpanda90 merve_sayar bnde renkli göz degişmez diye biliyorum. Ama 1 yasina kadar degisebiliyormuş. 1 yasında bile degisen göz rengi varmis. Bi tanidigmin cocugu masmavi gozlüydü 8. Aydan snra ela kahve arası birşey olmuş.
5melekannesii merve_sayar Evet değişiyor bebeğimin hepsi öyle doğdu 2 sinin mavi 2 sinin lacivertti şuan 2 çocuğum Ela gözlü 2 çocuğum Yeşil gözlü oldu 😊😊
merve_sayar CeydaST evet yani bende öyle biliyorum canım kimisi değişir kimisi değişmez diyor bende şaşırdım doğrusu
CeydaST merve_sayar net olarak 8 9 aydan sonra belli oluyormuş ama ben de maviş olsun istiyorum da bakalım hayırlısı 🙈
Edafmo merve_sayar yenidoğanların çoğu mavi lacivert gözlü doğar diye biliyorum benim kızımın da öyle. 3 4 aydan sonra belirginleşiyor rengi
Havvaca 1 buçuk yaşına kadar gözlerim masmaviymis annem artık değişmez diye düşünmüş ama şu an kahve 😂
Kanatlarimruhumda Annem babam kahve benim ben mavi gözlüyüm. Kardeşim de mavi doğdu elaya döndü. Eşim kahverengi gözlü inşallah oğluşumuz bana çeker . Amin 🙏😅
cansualisa merve_sayar değişiyor kızım böyleydi böyle oldu 😂😂🌺 Böyleydi kızım Şuan böyle🌺 Yeşil oldu🌺
merve_sayar cansualisa oyyy masallah her haliyle çok tatlı ama kızınız rabbim nazarlardan korusun inşallah 😍