Ccc01 Merhaba güzel anneler☺️☺️ Doğumu bayrama denk gelip de doğumu sezaryen düşünenler var mı aranızda. Doktorum beni sezaryene yönlendiriyor doğum bayrama denk gelir diye.
Tire35 Ccc01 bizim de bayrama denk geliyor nasipse ama doktorum %95 normal yapabilirsin dedi doktorum şehir dışında olursa o olmazsa diye ona üzülüyorum bunları daha konuşmadık kurban bayramı daha vakit var diyr
esiaks Ccc01 benimde Ramazan bayramına denk geliyor ama sanırım sezeryan olacağı için bayramdan birkaç gün önceye gün alacağım.
DerininAnnesi35 Ccc01 23 Nisan olsun çok istedim planlı sezeryan olacak. Ama hem pazar günü hem de bayramın 3.günü. Doktorum olmaz biz de dinlenelim biraz dedi. Bi şey diyemedim. 20 sinde olur dedi. 20sinde olsa bayramın ilk günü taburcu nasıl olur bilmiyorum hiç valla
Ccc01 Tire35 bayrama denk gelirse ben olmam nöbetçi doktor olur dedi ondan dolayı tereddüte düştüm bende. Daha çatı muayenesi de yaptırmadım
Ccc01 esiaks bende aynı şekilde yapacağım büyük ihtimalle. 17-18-19 nisanda yapabilirsin dedi doktor.
alparslansmother Benimde 19 haziran gorunuyo tam 40 hafta 23 haziran kurban bayramı nasil olur ki acaba 13 veya 3 haziran olsa güzel olurdu hayırlısı tabi dogum nasil olur daha konuşmadık bizde 26+6 hafta
Ccc01 esiaks Allah bebişlerimizle sağ Salim kavuşmamızı nasip eyler inşallah. Sizin bebeğin cinsiyeti nedir? Benim oğluşum olacak♥️
Melekg Ay bayram iznine mi çıkıyorlar acaba hiç sormadım bnm normal doğum oyüzden belli değil ya bayram ya bayram sonrasına denk geliyor
DerininAnnesi35 Ccc01 kızıma doğum yaptığımda taburcu olurken hem çocuk doktoru kızımı görmüştü hem de kadın doğum doktoru beni görmüştü. Ama taburcu bayramın ilk günü olursa nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏼 pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor kafamdaki sorulara