baharclk Supersmomm prospektusleri hep okurum normaldede oyleym agri kesicininkini bile ama boyle bisey gormemistm bide hamileligimin basndan beri ilaclari kullaniyorm 6. Aydayim smdi bole bisey olnca tedirgin oldm birden
baharclk Mommieess anladm haklsnz bnm gastritim vardida internette o secenekler arasnda gastritte yaziyodu midenin zorlanmasi diyince gazdan cekiyorm zatn ondan korktm
deletedmom01 1PrensAnnesi evet haklisinz kan ilaci yapiyor bende kan ilaci kullandgimdan beri ayni durumda oluyorum kotu bi durum😐
Bhr34 Benmde en baştan beri öyle ilk zamanlarda sadece folik asit kullanıyodum oda yapıyomuş demekki... daha neler görücez 😂😂
HayriyeGlsoyGnay baharclk korkma ilaçlar yapıyo kullandığın ilaçların prospektüsünü okursan yazıyodur büyük ihtimalle
deletedmom01 1PrensAnnesi bende kabızlık yapiyor 😐😐 bidr ictigim anda basim dönüyor hafif midem bulancak gibi oluyo ama geciyor. 😐
1PrensAnnesi deletedmom01 cnm normalde herkeste genel yan etkisi kabızlıkmış ama ben bildiğin hastanelik seviyeye gelmiştm öldrmştü beni😔
deletedmom01 1PrensAnnesi gecmiş olsuun çok 😐 benim o seviyeye gelmiyo cok sukur gecen persembe gittigimde idrsr ve kan testi yaptirdi doktor idrar yoluyla kum döküyorsun dedi toz yzdu ve kan ilacim bitiyordu normalde takviye etti .s Kum 'dan korkuyorum biraz.
Ledeyna baharclk ben kan ilaclari kullandigim icin bu aylardir basimda dert canim 5 gun daha kullanacam ondan sonra bakalim doktor ne diyecek insallah artik kullanmama gerek kalmaz cokk zorr.... 😫