Aysee07 Ebru2403 erken öğrendm ikinci çocuk olunca 🙂 adetime 4 gün kala test yapmştm keseyi görmeye gttgmde de yanlş hatrlmysam 1 2 gün gecmşti
Duygu-5 Bugün gördüm 5 hafta 3 günlük Adetim 10 gün geçmişdi Ben bilerek geç gittim doktora Ve bi süprizle karşılaldık ikiz bebek bekliyorum☺️
Ebru2403 Duygu-5 aa çok güzel ben bugün gittim daha adetim 4veya 5 gün geçti kese gözükmedi cuma fünü çagırdı doktor
esila-demir Duygu-5 bende yarın gidecem 5hafta 3 gün luk olacak kalp atışı duydunuz mu yoksa sadece kese mi gorundu
Duygu-5 Kan testi yaptırmadım henüz idrar testi yaptım evde 10 gün geçince doktora gittim 10 şubat son adet tarihim Bu gün bazı testleri verdim yarın çıkıcak sonuçlar
Ebru2403 Hifa_hifa adetiniz kaç gün geçince gördünüzz yani ben 4 gün falan gecti gorunmedı cuma günü tekrar cagırdı
Hifa_hifa Ebru2403 bır hafta geçince vajınal gördü bır hafta sonrada karından gördü beta 5000 olunca karından gözükürmüş 1500 fılenken vajınal gözükür dedi hoca
Yasomia Ebru2403 hafta da gordum. Bebek gorulmedi. Sadece ona ait yolk kesesi goruldu 6.haftada bebekte gorulmustu. Adetim 18 gun gecnce keseyi gormustuk. Yani eger 5 haftalik hamileysen . 1 hafta daha beklemni tavsiye eder. Gtmisken bebginide gormeni tavsiye ederim 🤍
Ebru2403 Yasomia benimki daha 5 haftalık olmamıştır daha adetim 4 gün falan geçti doktor cuma günü tekrar çağırdı işte
Duygu-5 @"esila-demir @esila-demir @esila-demir Sadece kese dedi haftaya gelin kalp atışlarına bakalım dedi doktorumuz Sizde bulantı başladımı