Aaaysee Aynenkanka evet o kurtarıcı ama kargo afet bölgesine gelmiyormuş maalsef alamadım bende bakalım 🥲 @CmreKsidar
CmreKsidar Aaaysee canım ben ayrıştırıcı mendil aldım hepsini aynı anda yıkadım hiç birine renk geçmedi
Mavisim099 FatmaAselinAnnesi_60 ayrı ayri yıkayınca makine sıkıyormu çamaşırları sonuçta az bebek kıyafeti ya
Dlkzz Aaaysee canım renkliler için mendil varya ben ondan kullandım beyaz renkli diye ayırmadım bütün renkler o attığım mendilde toplandı çok k işime yaradı. Bir kerede çoğu kıyafeti bitirmiştim.
Aaaysee Dlkzz evet bende öyle yapcaktım sipariş verdim afet bölgesi olduğu için sipariş gelmedi maalsef
Adyokisimsiz Aaaysee konuyla alakasız benim makinede bebek programı var ama 90 95 derece. Oraya atılan kıyafetler çekmez mı yaa ne biçim program
hayalperest2310 Aaaysee bende de böyle karışık renkler vardı attım birşey olmadı 30 derecede 800 devirde
Azra41 Aaaysee kırmızı, siyah falan olsaydı derdim renk verir diye ama sanmıyorum renk vericegini. . bebek programi yok mu makinada