Meriiiiiiiii Uzun düşünceler sonucu poyraz ismine karar verdik :) fakat yanına bir isim daha arıyorum en güzel gidebilecek uygun bir isim önerisi istiyorum kızlarrr ☺️☺️
Meriy05 Poyrazin_annesi merhaba,biz de poyraz ismimi düşünüyoruz fakat çevreden çok hareketli yaramaz olurlar diye söyleyenler oluyor. Sizin oğlunuz nasıl acaba isim enerjisi durumu oldu mu🌸
Aslaninannesi01 Meriy05 merhaba bana sormamssiniz ama oğlumun adi poyraz böyle yaramaz böyle hareketli çocuk görmedim her görende aynı şeyi söylüyor ama bir o kadarda zeki, sıcakkanlı, sevecen, özgüveni yüksek bir çocuk
Poyrazin_annesi Meriy05 şuan 13 aylık cok şükür iyi gıdıyo uyku düzenı fln guzl herseye aglamaz sadece bu aralar yürümeye heveslı bırı elınden tutsun ıstıyo 🥰
MelisaOzmen Meriy05 benim kardeşimin adı da erhan poyraz inanılmaz hareketli ve enerjik ama onun dışında sıcakkanlı iyi huylu gönlü bol sevecen toplum içinde uyumlu bir çocuk evde çok yorsa da dışarda bir problem yaratmıyor sadece dediğim gibi hareketli ve enerjisini atması için mutlaka aktivite yapması gerekiyor
Meriy05 Aslaninannesi01 çok teşekkür ederim forumda öyle yorumlar var ki agresif,huysuz oluyorlar vs. Biraz tereddüte düştüm ama çok da beğeniyorum ismi. Yanına daha sakin anlamlı bir isim koyarak dengeleyebiliriz belki dedim Yusuf gibi mesela:)
Aslaninannesi01 Meriy05 biz Ömer ekledik tanıdığım bütün Ömerler uysaldı pek fayda etmedi ama gerçekten güzel isim yaptığı yaramazlıklarda geçiyor sağlıkla büyüsünler yeter ki