Yagmurrsn Kızlar 16 haftalığım bugün cinsiyeti görmeye gittik ama yine göstermedi ve suyum baya baya azalmış benimle aynı durumu yaşayan var mı iki hafta önce gittiğimde çok iyiydi birden olmuş yani 😣
Gamzer Yagmurrsn Beslenmene dikkat et canım. Sigarayı bırakamıyorsan en aza indir. Bol bol su iç havuç suyunun da iyi geldiğini duymuştum Bi dene istersen.
Meray29 Benimde az o yüzden haftada bir kontrollere gidiyorum beslenmenize dikkat edin bol su için bebeğiniz kilo alsın. Su da çok ciddi bir azlık yoksa takip ediyorlar
Yagmurrsn Meray29 sigarayı bırakmadın mı dedi dedim bırakamadım tek tük içiyorum sigara yapar dedi başka bi sebep bulamadı herşey normal görünüyor ama su yok
Yagmurrsn Gamzer aynen canım havucu söyledi günde üç tane ye ve bol su diye sigarayı da bıraktım yani bu durum beni biraz korkuttu
Mommy61 Yagmurrsn havuç suyu toparlar benimki hemen düzelmişti sigara kullanımı çok etki ediyor suyuna dikkat edin
Yagmurrsn Mommy61 tek tük en incesinden içiyordum bu kadar etki edeceğini bilmezdim bıraktım onuda havuç suyunu deniycem on gün
Mommy61 Yagmurrsn sabah akşam bir bardak için havuç suyunu içine portakal suyu da ekleyin hem lezzetli oluyor hem bebeğe kilo aldırıyor
Meray29 Yagmurrsn sigarayı mutlaka bırak gelişim geriliğine de neden oluyor bol dinlen beslenmeme dikkat et Allah’ın izniyle hiç bisey olmaz ☺️
Esraca57 Benimde suda azalmam var doktor bana hiç birsey vermedi ama kanamam da var plesentamda kanama 14+3
Yagmurrsn Esraca57 bende de vardı kanama daha yeni geçti üç haftadır falan gelmiyor iğne ve ilaç kullanıyorum kanama için ama kanama etkiler mi suyu onu bilmiyorum