Ipek_2017 Ben Philips , korkmaz , Schafer arasştırdm. İstediğim renk beyaz aslında ama philips 4 litre de beyaz yok.. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz.
esnyz14 Ipek_2017 Ben xioami kullanıyorum 3,5 lt. Bize yeterli geliyor ve memnunum. Zaten yapa yapa hangi yemek kaç derece kaç dk öğreniyor insan :)
ArvenMom Ipek_2017 schafer kullanıyorum sıcak hava fritözü ve mini fırın olarak geçiyor ben aşırı memnunum eşim almıştı çok severek kullanıyorum 12 lt isterseniz araştırın 🥰🥰🥰
1anne2bebek__ Ipek_2017 hutt vardı bi İnstagram sayfası da deneyimlenmişti. 2 haznesi var sanırım tek hazne 4,5 lt. Ayrı ayrı da çalıştırılabiliyordu. Performans olarak da çok iyi demişti. Siyah ama diğerlerine göre fiyatı da iyiydi. Bir bakın isterseniz
DeustchBurcu Ipek_2017 Airfryer bilmiyorum da biri burda bununla ilgili bi kaynana postu açmıştı, aklıma o geldi😂 Gerçekten herkesin kullanması şartmış gibi ve hatta böyle bi ayet varmış gibi🤦🏻♀️😂 Simirlerim bozuldu, özür dilerim 😂
Busra4533 Merhaba ben phılıps xxl kullanıyorum çok memnunum balık et tavuk kestane bir sürü şey yapıyorum tavsiye ederim🥰🌸
Ipek_2017 Busra4533 ben de 4 litresini düşünüyorum. Siyah olması ssorun oluyor mu temizliği vs . Mutfak tezgahında duracak çünkü elimin altında
defneveannesii_ Philips xl kullanıyorum ben, kullanımı da basit. Öyle çok ana yemek tarzı şeyler yapmadım geneld hep aperitif oluyor😌 Yengem kullanıyor mesela aynısını baya baya yemekleri onda yapıyor artık😅 Memnunum ama ben de🥰
Beigebaby kimsiniz sizin hangi model ? Benim electrolux 6st çok hevesle aldım ama yok yani patates yapıyorum patlıcan yapıyorum sünger gibi oluyor, bir tek dondurulmuş patates güzel oluyor . Tavuk bir kere yaptım hoşuma gitmedi uzun süre tavuk yiyemedim . Köfte güzel oluyor ama aşırı koku yapıyor hatta yağ sıçradıkça duman altı yapıyor
Sedaorannn Beigebaby acaba makinenizde bir sorun olabilir mi? Servise vs gondermeyi deneseniz ben xiaomi kullanıyorum ama çok memnunum herşeyinden
kimsiniz Beigebaby philips benimki, yapinca benim ki guzel yapiyor da ben firinda yapinca tadini daha cok seviyorum kofteyi tavugu mesela,patateside kizartma seviyorum😂 ben biraz bosuna almisim
Beigebaby Sedaorannn diğer denediğim hiçbir şeyde duman sorunu olmadı ama köfte yağlı olduğundan sıçrayıp rezistansa geliyor bu sefer duman oluyor 😭😭
Sedaorannn Beigebaby anladimm ust izgarasi yok bu yuzden kotu oluyor bende xiaomi yi bu yuzden tercih etmiştim hem temizlemesi daha kolay izgara olunca hem direk temas etmiyor
Beigebaby Sedaorannn evet alırken hiç ona dikkat etmemişim , keşke bende xiaomi alsaydım en azından daha küçük tezgahtada az yer kaplıyor yıkaması falan kolay benimki kocaman 😭😭
Mihrimahvuslat Benim yok ama çokta gerekli bişey değil bence fırınlar da aynı görevi görüyor zaten imkânım olsa da almayı düşünmüyorum 🤭 😅ama alıp kullanana saygım sonsuz bu kendi şahsi fikrim 🙈