Elifaras_ biz her ay 15inde maaş alıyoruz, 6. Aya kadar hiçbir şey aldırmadılar annemler komşular falan , 6. Ayda kıyafetlerinin yarısını aldım bir paket bez 12li kutu islk mendil almıştım ikincisi 1₺ olan indirimden 4bin falan tutmuştu ( her şeyi uygun yerlerden almaya çalışım mesela zıbın civilden 10liraya falan 3uzun kollu 3 koda kollu 3 askılı almıştım hepsi yeni doğan, kadife ip alıp battaniyesini kendim ördüm o ay gibi ) 7. Ayda da kendime alışveriş yaptım bir de deterjanını şampuanını falan aldım kendim için olanları bitirdim depend göğüs kremi iç çamaşır falan 3e yakın tuttu hep indirimdeydi aldıklarım (beşiği kayınvalidem dolabı da kendi annem aldı) 8. Ayda da bebek arabası ve kalan ıvır zıvırları alıcam onları da indirimde yakalarsam 3-4 tutar diye düşünüyorum.. ben yeni doğan çocuğa dört dörtlük oda dizmeyi doğru bulmuyorum zaten ne kadar tamamlamaya çakışsak da eksik olacaktır, aldıklarım da çoğu daha sonra kullanabileceğim şeylerdi. Mesela önden düğmeli pijama takımlarından aldım öyle dantelli mavili pembeli lohusa geceliği almadım hiçte almayı düşünmedim, bebeklerde hemen büyüyorlar idarelik alsam yeterli daha sonra bebeğimle çıkar yavaş yavaş alırım yine indirim yakaladıkça alırım (yazın kışlık kışın da yazlık almak çok mantıklı oluyor) bence biz gözümüzde çok büyütüyoruz yabancılar çok rahatlar bu konuda bence önemli olan kaliteli eksiksiz almak değil evde sıkıntıya girmeden tatlı tatlı geçinip gitmek 🌸 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah da gerisi önemli değil inanın ki