Zehrabbp Hanımlar merhaba önceden beri hep çocuğum olursa zemzem suyu ağzına verecem diyordum böylede bir hevesim vardı böyle yapan var mı
Alymus Zehrabbp banada doğduğu gibi dudaklarına zemzem ve hurma sürmem gerektiği söylendi yapan var mı merak ettim açıkçası
Maya01 Zehrabbp doğuma girmeden hemen önce üç yudum içirdi annem. Bebeğim doğunca da dudağına sürdük💕
Zehrabbp Bende çok merak ettim aslında çok güzel bir şey ama tek olmak istemedim yapan olunca sevindim 😊
TozluToprak Bizde yapmaya niyetlendik. Sünnettir. Dudaklarina zemzem suyuyla hurma sürmek. ☺ güzel huylu güzel ahlakli güzel dilli olsunlar amiiiin.
Hulyakkus Zehrabbp sünnet olan hurmayı ezip çok az damağa sürmek bende yapacağım inşallah zemzem aklıma gelmemişti onu da çantama koyayım. Bı de sünnet olan bebeğe beyaz giydirmekmis doğunca
Zbyde34 Hulyakkus evet inşallah bende dikkat edicem yani bebeklere sarılık için sarı tülbent örtmek yanlışmış demekki sarılık olmasın diye sarı örtüyoduk sarı giydiriyoduk
Maya01 Zehrabbp rica ederim💕 doğumum sağlıklı kolay geçsin diyeymiş. Normal doğum yaptım gerçekten de kolay oldu doğumum🥰
262223-- Zehrabbp ben yapacağım inşallah doğum Eylül’de rabbimin izniyle zemzem suyu vereceğim peygamber efendimizin diktiği ağaçtan hurmada süreceğim ağzına diline 🤲💙🐣
birkedibirbebekannesi Ben de istiyorum ama zemzem bulamadım 😕 hurmasını aldım inşallah onu yapacağım 😇
Zbyde34 Zehrabbp bende hazırladım nasip olursa inşallah yapıcam sünnet çünki öyle duymuştum oğlumda bilmiyordum bunu inşallah kızımda yapıcam hazırladım bile 🌸
Nihlal Zehrabbp arkadaşım umreden yeni gelmişti zemzem ve hurma ayırmış bize yapmaya niyetliyiz bizde nasipse inşallah