Edaozkan arirangg çok az kalmış yarın pik olur eğer daha silik oluraa büyük ihtimalle bugün yumurtlama bide sana tavsiyem bundan alma minnak kurabiyelerden al onlar çok iyi gösteriyor
Dcl027 znkara tamamdır canım banada yarın gibi geldi ama emin olamadım ilk defa kullanıyorum hiç ikisinide aynı ton görmediğim için bilemiyorum
Dcl027 Edaozkan inşallah yarındır bugün değerlendiremicem çünkü 😔 umarım bir daha almaya ihtiyacım olmaz ama tavsiyen için teşekkürler bu bitmiş olursa ondan alayım bi dahakine
Dcl027 Edaozkan diyelim ki yarın çatladı yinede iki gün değerlendirmek gerekiyormu yumurtlama görünce 3 gün değerlendirzdiyorlar ya
Edaozkan Dcl027 Dcl027 tabi bilemezsin bu kadar koyu olması bile belki pikten dolayı mutlaka değerlendirin
Dcl027 Edaozkan geçti artık sperm kalitesinden dolayı bekliyim dedim tam rengi değil diye . Gerçekten üzüldüm Şuan koca ay boşuna bekledim😔
Edaozkan Dcl027 şöyle diyim yumurtlamadan 5 gün önce bile değerlendirsen tutuyor af buyur bilgilen diye diyorum erkek şeyi kadın rahminde 5 gün canlı kalır