Firuzende 34+3 teyi. 2300 gr. Bebeğim. Biraz minik bir bebeğim varmış doktorun dediğine göre. Kg alsın istiyorum neler faydalı olur :)
Ceren-12 Firuzende ıspanak , ceviz , brokoli , pekmez, yumurta , süt , balık , tavuk bu besinler bebeği besler ve geliştirmesine katkı sağlar
Esraliiii Firuzende canım minyon bebek ne yersen ye alacağı kadar alıyor genetikte önemli benim kızımda minicik doğdu 3200 hayatımda yemedigim muzu yemistim 🙂😂
selinsmother Firuzende sağlıklıysa ne güzel kolay doğum ya keşke benimde böyle olsaydı gözümde büyüyor normal doğum 🥹
aleeyllz12 Ceren-12 14 haftalığız bizde her gün haşlanmış yumurta yiyorum inşallah faydasını görürüz ❤️🥹 ve süt içiyoruz bol bol muz da tüketmeye çalışıyorum
Firuzende aleeyllz12 yumurta midemi bulandırıyor. Asla yiyemiyorum. Ispanak, ceviz ve muza abandım ben de bakalım faydasını görecek miyim
Ceren-12 aleeyllz12 afiyet olsun yarasın bebişe muz tüketirken yanında süt kefir yoğurt tüketmemizi önerdi hemşireler muz çok şekerli olduğu için 🌸
aleeyllz12 Firuzende canım valla inan ki benim de bulandırıyor üstüne baharat ve tuz atarak anca yiyilebilir hale geliyorum. Yağda yumurta hiç yiyemiyorum menemen aşığı ben tiksiniyorum resmen 🥲
Esraliiii Firuzende Minnoş olacak demek ki daha iyi canım kolay doğar 😘toplanır hemen az degl kilosu zaten
1asel-duru Yumurta tahin pekmez kaşar peyniri muz ceviz kuruyemiş meyve maden suyu balık tavuk et havuç yiyorum birde nesguik başlayacağım burada duydum faydaliymis
Firuzende 1asel-duru oh oh maşallah :)) bunlara rağmen küçük kalırsa da zaten yapısaldır artık yapacak birşey yok
1asel-duru Firuzende kesinlikle detaylı ultrason da doktora sordum beslenmenin bebek için gerçekten faydasi olup olmadığını tamamen bebeğin genleri ve gelişimi ile ilgili olduğunu söyledi benimki 21 haftalık 420 Gr mış çok normal demişti şu an bu şekilde gidiyor her zaman herşey olmayabiliyor bazen evde😊idare ediyorum
Firuzende 1asel-duru Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin kgsu da sırf sağlığı için yerinde olsun istiyorum 🙏
Yenibirannee Firuzende doktor banada oyle demisti 3 kilo anca olur minnos bebek dedi. Bende nesquik ile süt ictim her aksam birde kendi yaptığım hamburgerden yedim doğduğunda 3.500 kilo dogdu bebegim nesquikle sut baya etki etmisti bence