Loveeee canım hiç kullanmadım ama bence sitelerdeki yoruma güvenmemen gerekiyor. Tıpkı zayıflama ilaçları, çayları, detoksları gibi düşün. Ben mesela aloe vera shot diye bir zayıflama detoksunun yorumlarına ve arayan müşteri hizmetlerinin konuşmasına kanmıştım güya kilo veremezsem iade edileceğini söylemişti bayan bırak kilo vermeyi bana alerjik reaksiyon gösterdi aradım hiç bir şekilde muhatap bulamadım ama yorumları çok güzeldi 🙄 veya bilmem ne tea diye çay vardı annem de ona kanmış almış güya ayda en az -4 kilo diye denmiş yorumları mükemmel vs annem 3 kilo alarak bitirmişti kabızlık yaşamıştı kadın anneme diyor yanlış kullandınız 😁😁 sonradan fark ettim ki eğer zayıflama ilaçları gerçekten bu kadar etkili olsaydı neden doktorlar diyet yapmayı sağlıklı beslenmeyi tavsiye edecekti direkmen şu İlacı kullan bu çayı iç derdi ve obezite azalırdı🙄🙄 umarım tez zamanda bebek haberini alırsınız ve böyle bitkisel karışım gibi yöntemleri düşünüp daha sonra moraliniz bozulmaz bir rahatsızlığınız var mı bilmiyorum ama bebek için öncelikle stresten uzak kalın ve eşinizle bebeğim olsun diye stresle değil de mutlu olmak için birleşin ve diğer dikkat edilmesi gerekenlere uyun . Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲🏻