bebitomom Kızlar yemeklerden sonra aşırı başım dönüyor bu gün kontrolde doktoruma sordum şeker olabilir dedi açlık şekeri için kan verdim sonuçları çıkmış anlayan var mı acaba
gamzosgamzos bebitomom güzel çıkmış şekeriniz gebelikte 90 in altında istiyor doktorlar sizinde zaten 90 in altında
Umran3428 bebitomom evet şekerin gayet normal bende gebelik şekeri var ama hiç baş dönmesi yaptığını görmedim ağızda boğazda kuruluk yapıyor genelde. Baş dönmeniz gebelikten kaynaklı yada tansiyonunuzla alakalı olabilir tansiyonunuzu da ölçün normal çıkarsa gerisini boşverin 🤗
bebitomom Umran3428 gün içinde asla olmuyor ama sabah kahvaltıdan sonra da birşey yok sadece akşam yemeklerden sonra aşırı dönüyor masayı kaldırmadan uzanıyorum direk
Umran3428 bebitomom Allah Allah doktorun şeker sonucunda bişey yok diyecek orası belli de bakalım baş dönmelerine ne diyecek tansiyonunu ölç istersen başın döndüğünde.
Umran3428 bebitomom çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iniallah