Krispiim16 Seymakayaoglu normal canım iki hafta sonra tekrar git benimde aynı olmuştu 6+1 de canlanmamıştı
Nnazli1996 Seymakayaoglu doktorun ne dedi peki normel dedimi? Benim doktorum kesin duymamız gerekiyo diyo ondan merk ettim 6+3haftaligim bnde
Nnazli1996 evet yarin gidecem bende bakalim cok korkuyorum endişeliyim ama sen bekle biraz daha senin doktorun ne dedi
Seymakayaoglu @Nnazli1996 cnm.bakti hamilesin.evet dedi ama.kalp atisi daha baslamamis dedi.nee dedim korkma daha cok kucuk kan damlasi.gibi dedi 10 gun.sonra gel dedi ayin 16 sina randevu aldim bakalim cok.merak.ediyorum ins duyarim
songul123 Seymakayaoglu benim doktorum 8. haftada gel dedi kalp atışı için endişelenme canım daha erken
Dlrm Ben 8. Haftanın sonunda duydum kalp atışını endişelenme hatta bana kalbi durmuş almamız lazım dediler 5. Hafta ama sabrettim ben sıkma canını o psikoloji çok kötü ben 3 hafta öldü diye yaşadım ama allah bana bağışladı çok şükür şimdi 5. Aydayız :)
Seymakayaoglu @Dlrm 😍 saglikla al kucagina cnm insallah bende duyucam 1 hafta sonra doktor korkma. Gec döllenmedende olur dedi bakalim hayirlisi
Dlrm Seymakayaoglu benim 1 hafta geç döllenmeydi mesela ama şimdi 4 gün önde gidiyoruz gelişim olarak sen moralini yüksek tut ☺️
Seymakayaoglu @Myhoney insallah cnm 8 gun sonra rendevum var ayin 16 sinda 7+2 gunluk oluyor insallah ozmaan duyarim kacinci cocugun olursa olsun yinde insan heycanlaniyor 😍😍