kubraayman kesenizi kaçıncı haftada gördünüz benim kesem görünmedi ultrasonda en son adet tarihim 11 subat
selencinaar kubraayman merhaba aynıyız benimde son adet tarihim 11 Subat ben daha dün gördüm keseyi ama hamilelik seyrine göre kişiden kişiye değişebiliyor
Canimucizem kubraayman 5.hafta da gördüm 6.haftada kalp atışı nasip oldu vajinal yoldan da direk görebilirsiniz sizin açınızdan sıkıntısı yoksa o şekilde çok rahat görülür benim kalp atışı mesela duyulmadı vajinal 6.haftada duymuştuk çok şükür
selencinaar kubraayman yok üstten baktı ultrasonla görüldü vajinal baksa daha netleşebilirdi tabi ama doktorum bakmadı bende daha ilgili bi doktor buldum ona gideceğim😁
Yazmelegi_ kubraayman büyük ihtimalle içini ferah tut bana doktorum 9 haftaya kadar yolu var demişti şükür ondan önce gördük duyduk 🌸
Fik Bende 6 haftalıkken gittim doktora meğer 5 haftalıkmışım keseyi ozaman gördüm 7 haftalıkken gittiğimde de 6 haftalık olarak gözüktü kalp atışını güçsüz yeni başlamış olarak duydum geç döllenme varmış ☺️
Fik kubraayman amin kuzum benim sende sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah 🥰 ne zaman gideceksin tekrar doktora
Canimucizem kubraayman ay keşke baktirsaydiniz nasıl bekliceksiniz ben asla sabredemezdim kontrol günleri bile gelmek bilmiyor şafak sayiyorum 😂
cancel_ kubraayman merhaba 6+2 de gördük keseyi yolk kesesini de ozaman gördük ama henüz bebiş göremedik 8.haftada tekrar kontrolüm var sende inşallah hemen görürsün canım