Emnbhdr- kimsiniz tek doktor mu soylemisti size erkek olduğunu 😊 ben mecburi iki ayrı doktora gittim ikiside erkek dedi ama ben nedense hala kız bekliyorum belki detaylıda kız der diyorum ama iki doktor da erkek deyince biraz hayal gibi geliyor düşüncem 😁
ogretmenHnmm kimsiniz 13 haftada kız dedi doktor 18nhaftada gittiğinizde ilk kiz dedi yine sonra erkek dedi hala inancim yok detayliyi bekliyorum
Momm35 Fatoooooommm gittiğiniz doktor özel mi devlet mi acaba bende cuma günü gidicem doktora acaba cinsiyeti soylermi diye merek ediyorum şuan 12+2 haftalığım
Tugraseda Momm35 gittiğim doktor özel ultrason cihazıda iyi aslında ama ısrarla cok erken olduğunu söylüyo ilk hamileliğimde 13. Haftada öğrenmiştim
Fatoooooommm Momm35 yani bende en son 1 ay önde gitmiştim haftalar baya zor geçti heyecandan bugünde belki söyler diye bi umutla gittim kontrol ederken sordum belli mi diye bakalım dedi sonra erkek gördüm dedi özel hastaneydi
Fatoooooommm Momm35 ben 11+6 hafta oldum bugün ultrasonda 12+2 yazıyordu söyledi bugün yani bende söylemez diye düşünüyordum erken diye düşünüyordum burda herkes 11. Ve 12. Haftada öğrendiğini yazınca bende o umutla gittim belki öğrenirim diye şükür söyledi
Rabia_91 Haftamda yüzde 60 kız dedi doktorum. 13. Haftamda yüzde 90 kız dedi. 19. Haftamdayım hala kız 🥰
Tugraseda Rabia_91 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 allah erkek evlat sevgisini tattırdı birde kız evlat nimetini tatmayı cok isterm sağlıkla hayırlısıyla inşallah🥹
Fatoooooommm Momm35 hayırlı haberler güzel haberler alırsınız inşallah sizde gönlünüzden geçen olsun inşallah 😊
Tugraseda mervebyz bu haftaiçi ikili test sonucum cıkıcak gittiğimde yüzümü kızartıp yeniden bakmasını istiycem inşallah görünür🥹
Tugraseda ogretmenHnmm 12+3de yani bugün erkek gibi görünüyo ama bunun kritolis olma ihtimalide var kızda olabilir dedi yani elimizde bi veri yok öğrenemedik desem yeri var değişebiliyo demekki ne biliyim🥺