Nsrn_arl İlk gebeliğim sezeryan doğum olucak Van lokman hekim hayat hastanesi Gülsüm Feyza hanım yapacak doğumu bu hastane de doğum yapan anneler varsa tecrübelerini öğrenmek istiyorum
Meltems53 Nsrn_arl bende hayat hastanesine gidiyorum ama doğum fiyatlarını bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı acaba?
Nsrn_arl Meltems53 1 ay önce sordum sezeryan doğum 9000 dediler mayısta doğumum o zamana kadar fiyat farkı olabilir dedi
Nsrn_arl Srktyyy Daha önce burda yaşamıyordum buraya gelin geldim baya bi araştırdım ondan önce Van daki hemen hemen bütün doktorlara gittim ama Gülsüm Feyza hanımdan daha iyi doktor bulamadım işinin ehli gerçekten tavsiye ederim
sewal-065 Nsrn_arl bende mayıs 20 de sezeryan olucam vanda hayat hastanesinde Yasemin hanımda olucam ondada 9 bin tl
Srktyyy Nsrn_arl benımde mayısta ama gün vermedi daha 28 haftalık oldum ne zaman gün verir acaba bende sezaryen istıyorm
Nsrn_arl sewal-065 sormadım bu sefer ki kontrolümde sorucam ama genel olarak özel hastaneler alıyo diye biliyorum
Nsrn_arl Srktyyy valla bana da daha gün vermedi bende 30 haftalığım şuan bi hafta sonra gidicem benden önce gitmezseniz bilgilendiririm