Iremnurrmemis23 Kızlar sizce belden aşağı uyuşturmak mı daha iyi yoksa kendimi komple bayıltmak mı ilk doğumum ve birazda korkuyorum açıkçası bana fikir verin 🥰
Busra--54 Iremnurrmemis23 belden aşağı oldum iki doğumda da zorluğu olmuyor zaten bebeğini sana gösterdiklerinde üstünden koca bı yük kalkmış gibi oluyor canım 🥰
TomrisHanim Iremnurrmemis23 benim arkadaş uyuşturmus karnını basınca Dr ağrısı oluyor dedi birde 5 saat falan ayakların uyuşuyor en iyisi tamamen bayılmali anestezi yapıcam benim de ilk senin gibiyim
Busra--54 Iremnurrmemis23 hiç bişey hissetmedim ben sadece otururken karnım büyük olduğu için iğneyi yapana kadar zor oturmustum o kadar ama iğneyi hiç hissetmedim
m_k34 Benimde yarın sabah sezeryanım var ama kararsızım belden mi komple mi uyuşmak lazım belden korkutuyorlar yaa insanı ne yapacağımi bilemedim
adg41 Bence spinal ben ikisini de yaşadım spinal rahat geldi ve genelde bebek etkileniyor ilerde alerjik astım bronşit olabilir
kuzucumoglum Iremnurrmemis23 genel anestezi oldum berbat bişey kendime gelemedim kaç saat bebisimi kuzenlerim göğsüme tutmus ben hala uyuyordum