anneoluyorm_ Kızlar 20+4 oldum. 18 ve 19 da daha net hissediyodum arada pıt pıt filan ama bu 2 3 gündür sadece günde 1 defa pıt şeklinde hissediyorum tabi bebekse bilemiyorum ve korkuyorum birşey olur diye . Çarşamba günü detaylı ultrasonm var Zaman geçmiyor 😔
1mucize anneoluyorm_ yavaş yavaş düzene girer kuzum endişelenme içini ferah tut benimde öyleydi ilk 18+5 te hissetmiştim. Sonra bi gün hissedip bi gün hissetmemiştim özellikle ayakta ve yorgun olduğum günler hiç bilmiyordum bile var mı yok mu şimdi işe 30+2 haftalık olduk maşallah çok hareketli hiç durmuyor hani bebekler anne karnında yaklasık 18 saat felan uyur diyorlar yaa ben bazen diyorum benim bebeğim uyumuyorda bence🤣 ordan oraya kayıp kıvranıp duruyor. Hele bir şeyler ağzıma atayım allahım benim çocuğum yemek yememden zevk alıyor resmen direkt midemde buluyorum kendisini.🧿🤣
Cerenbuse anneoluyorm_ 23 haftaligiz hala düzensiz bende bazı günler az hissediyorum bebisin hareketlerini ultrasonda herşey normal görünüyor için rahat olsun zamanla hissedersin
Omermomm_ anneoluyorm_ normal canım benimde öyle 18 19 haftalara iyi hissediyordum şimdi 22 haftalık olacağız hiç hissetmiyorum korkup doktora da gittim ama hiç bir şey denmedi sıkıntı etme
Nurella86 Merak etmeyin benim de öyle olmuştu şu an 25 haftalık oldum hareketlenme 21. Haftadan sonra belirgin bir şekilde artıyor💕