Esmaars Arasında 4 gün var ultrasonda ki tarih önce gidiyor . Bu olağan bişey mi yasayanlar varmı acaba . Hangisine göre hesaplamam gerekiyor
ArvenMom Esmaars son adet tarihine göre genelde doktorlar kontrol ediyo diye biliyorum yanlış yönlendirmiş olmıyayım 🥰
anneoluyorm_ Esmaars bnimde bazen ultrason da 4 gün filan önde gidiyor. 1 hafta önden ve geri den görülebilir sorun yok demişti Doktorum
berceste5155 Esmaars olağan bir şey canım bebeğin gelişimi önde olabilir ultrason hatalı ölçüyor olabilir sata göre takip edeceksin
Esmaars ArvenMom doktorum farklı bişey söylemedi de ben de o an sormayı unutmuşum . Şimdide aklıma takildi
Mavi- Esmaars benim de öyle canım bebek 4 gün önden gidiyor bu yüzden doktorum son adet tarihimi 4 gün öne çekti. Bazen erken döllenme olabiliyor bu gibi durumlarda bebeğin gelişimiyle adet tarihi uyumlu olmuyor herhangi sıkıntılı bir şey değil ☺️
Esmaars Mavi- yani zaten tarihleri anlamış değilim . Ultrasona göre adetimden önce hamile kalmış oluyorum falan kafam Allak bullak ilk gebeligim 😂
3kuzuAnnesiyim Esmaars benımde 5 gun var gec döllenme. Zaten 21. Gun yumurtladım oncedınden hesap yanlış cıkar:)
melisa_kas Esmaars evet evet bak bendede oyle adetimden once iliskiye gormedigimi yani imkansiz oldugunu hicbir doktora anlatamiyorum😃
melisa_kas Esmaars bendede oyle hatta baslikta acmistim. normalde 29 haftalik fln gosteriyorum adetime gore ama ultrasonda bebek 33+4 cikiyor ve her doktor normal gununde bebek diyor
Omermomm_ Esmaars benimde öyle canım kan verdim gebelik yoktu 4 gün sonra testte çıktı ama ultrasonda 1 hafta ileri çıkıyor bebek valla bi süre sonra bende kurcalamayı bıraktım onlar ne derse ona göre söylüyorum bebek haftasını
3MelekAnnesiiii Esmaars benimde ilerde cikti. Normalde 8 olmasi lazim kendi hesabima gore ve ilk adete gore ama bugun 8+5cikti erken dollenme olmustur dedi. Nasipse dogum 25/10 onuda ogrenmis oldum🤣🥰🤲