Kitapkurduuu Kızlar yakın zamanda doğum ücreti soran var mı ? Hilal yanıma gidiyorum ben ama 2 hafta sonra randevum gidince soracağım
MrcnMlk Hilal hanimdan memnun musunuz? Nekadarlik suanda bebeginiz ve basindan beri o mu ilgilenmisti sizinle bende kendisiyle gorusmek istiyorumda bilgi almak istedim? 🙏🐣
Kitapkurduuu MrcnMlk hilal hamımdan çok memnunum. Evet öğrendiğimden beridir ona gidiyorum inşallah 3-4 haftaya da doğumumu o yapacak. Tek sıkıntısı çok yoğun ve asla randevu saatinde içeri giremiyorum 😒 muayene ücreti 515 olmuş perşembe günü gittim en son.
Kitapkurduuu MrcnMlk hayır hayır kadın doğum bölümünde asla böyle birşey yok 2 arkadaşımda orada doğum yaptı bende perşembe günü sordum söz konusu değil böyle birşey dedi bana da
MrcnMlk Cok teşekkür ederim bilgilendirmeniz icimi rahatlatti. Cok mu bekliyorsunuz yarim saati geciyor mu?
Kitapkurduuu MrcnMlk bazen 1 saati buluyor. 1 saati bulduğu zamanlarda acil doğuma gitmesi gerekiyor gelince de haliyle benden öncekileri alıyor
Kitapkurduuu MrcnMlk tabi tabi ama çok tecrübeli doktor ve herşeyi aşık açık söylüyor ve asla pimpiriklendirmiyor hamileliğim çok rahat geçti onun sayesinde . Sen kaçıncı haftadasın?
MrcnMlk Kitapkurduuu bende 33 bitti bugün🐣 inşallah bize de güzel gelir birlikte devam ederiz sona yaklastinmi doktor degistirmek zor oluyor