bbetusss Merhaba arkadaşlar 6.haftaya girmek üzereyim. Bu haftalarda yürüyüş dışında başka hangi sporlar yapılabilir hem sağlık hemde bebeğin gelişimi için. İçinizde ilk aylarda ve sonrasında eliptik bisiklet kullanan varmı ? Doktoruma daha gitmedim 7.haftayı bekliyorum onada soracağım ama aranızda bilenler varsa şimdiden bilgilendirebilir mi ?
songul123 bbetusss doktoruna gitmeden yapma derim canım belki risklidir falan 1 hafta sonra sor öyle başla en güzeli 🤗
Masalannesi Doktorum bana 4. Aydan itibaren evde yapabilecegim bazi hareketler içeren bir kagit vermişti. Yuruyus yuzme ve kondüsyon bisikletinde sakinca olmayabilir ama ilk haftaların olduğu için doktoruna danış bence 😇
Tupbebegimm1 Benim doktorum ilk 3 ay yürüyüş dahi önermiyorum, dikkat etmeniz gereken bi süreç demişti. arada lekelenmelerim olduğu icin de öyle demiş olabilir 🤷♀️
Hsynsedefcbn Bebişin tutunma evresinde vucudunu çok yorma derim spor yapcm derken allh korusun sıkıntı yaşama kendini yorma
bbetusss Evet gitmeden düşünmüyorum insan ister istemez stres yapıyor ya birşey olursa diye. Ama merak ettim yapanlar hangi sporu yapıyor diye ☺️
fitmom Ben ilk bebeğimi spor salonunda düşürdüm şuan 6 aylık 2. Bebeğime hamileyim. İlk 3 ay zaten bulantı vs sürtünmekten spor hiç yapamadım kendim de tercih etmedim ama ilk ay hamile olduğumu bilmediğimden hergün yüzdüm. 4. Aydan itibarendir de hergün yürüdüm. Şuan eliptik bisiklete de başladım doktorum bi sakıncası yok kendini zorlama dedi sadece. Yani en hafif ayarda ve nefes nefes kalmadan yapıyorum