kubussc Sevgili anneler, bugün 40 haftayı doldurduk ama benim minik kızım henüz gelmedi. Perşembeye kadar bekleyelim dedi doktorum bu sürede bolca yürüyeceğim. Acaba bu durumu yaşayan anneler bana ne önerirler? Öncelikle bebeğimin sağlıkla gelmesini sonrasında ise normal doğum yapmayı çok istiyorum ama miniğim gelmezse sonumuz sezaryen gibi görünüyor.
hayalperest2310 kubussc yarın da ben doktoruma görünecem bakalım ne diyecek bu kızlar çok nazlı çıktı 🤦🏼♀️
Celikk66 kubussc bende 38 hafta bugun Kontrolum vardi 4kilo olmus haftaya sezeryan yada normal karar vercekler. Okdr stres yapiyorum ki birden 4kilo degince sok oldum gecen hafta 3kilo demislerdi, 4kiloysa ben nasil normal dogurcam hep normal dogum istiordum😔😞
Kubraakgun kubussc Benimde ya gelmiyor oglum 40+3 cok stres yaptım 41 e kadar dogmazsa yatiş yapariz dedi doktor nasil olcak hic bilmiyorum acilmam var mi hic bilmiyorum sancida ara ara oluyo geciyo 😥
elfida91 Bizde bugün 40.haftadayız kızımla ,sancı yok 3 cm açılma var ,suyu iyi dedi istersen bekleyebilirz geçen haftada gittiğimde 3 cm açılma vardı nstde sancıda çıkmıştı ama şuan tık yok nasıl olcak bakalım 🙈
kubussc elfida91 benim açıklığıma bile bakmadı doktorum var mı yok mı bilmiyorum 🥲 inşallah sezaryene gerek kalmadan gelirler sağlıkla🙏🏻
elfida91 kubussc İnsallah evet erken gelir diyorlardı benim ilk gebelik, yatış yaparsam suni sancı vercekler ilerlemesse direk sezeryana ,şartlar el veriyorsa normal doğuma şans verelim olmasada sezeryana gider nasıl sağlıklı olcaklarsa öyle gelsinler hayırlısı olsun
kubussc elfida91 bize de doktorumuz aynı süreçten bahsetti😔 önce suni sancı verilecek olmazsa duruma göre sezaryenle alınacak. Burdaki tüm annelere dua ediyorum 🙏🏻
surprizyumurtam- Bende 40+6 ya kadar bekledim ne sancı ne acilma vardı o zamana kadar sezeryanla doğum yaptım çok skur Rabbim bir nefeste kurtarsın sağlıkla kucağıniza alin
elfida91 surprizyumurtam- hayırlı olsun güle güle büyütün 😌 amin tüm anneleri olmayanlarada nasip etsin Rabbim
AsyaveAnnesiii surprizyumurtam- merhaba sağlıkla büyütün inşallah 🙏 sizi direk sezaryene mi aldılar yoksa suni denediler mi merak ettim
kubussc Celikk66 ölçümler çok hassas olduğu için yanlış da ölçülmüş olabilir. Siz içinizi ferah tutun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻
berfib Celikk66 bir haftada 1 kilomu alms bende 38de 3 kilo demislerdi p.tesi kontorolm war gercktn normal dogm icin nasil oluck🤷♂️
kubussc Kubraakgun çok inatçı çıktı bu bebişler. 40+3 e yatış verdi bize de doktorumuz😔 ben de çok stresli hissediyorum bi yandan da yatıştırmaya çalışıyorum kendimi stres de etkilemesin diye🥲
Misketlimonum kubussc stres yapmayın ben de öyle hissediyordum ama sonra düşündüm ki demekki daha içimde güçlenmesi gerekiyor o geleceği zamanı bilir hem istesek sezerynla onu dışarı çıkarırız ama bi daha içimize sokmamız imkansız tadını çıkarmalıyız aslında
Kubraakgun kubussc aynı durumdayım canım hep moralsizim aglamakliyim lohusalik gibi ilk lohusaligimda böyleydim esim yapma böyle yine aynı olcaksin diyo kendimi dizginlemeye calisiyorum bende cok zor bir durum 😥
hayalperest2310 Misketlimonum 😂😂😂bende öyle düşündüm çok olmadı diğer seçeneğimiz var zorla çıkartırız 😂😂😂
kubussc Misketlimonum çok doğru söylüyorsunuz ben kendimi normal doğuma çok odakladığım için böyle oldu biraz da ama en sağlıklı şekilde nasıl gelecekse öyle gelsin diyorum artık ☺️