elifff_17 herkese merhaba ben daha oncede buraya yazdığım gibi başından beri zor bir hamilelik geçirdim.. bugun hastane kontrolüm vardı sonuclarla beraber bebegime daha da cok üzüldüm gebelik kolestazı var zaten en başından beri karaciger ilacları kullanıyorum o ilaclar yuzunden vitamin falan kullanamadım cunku yan etkisi karacigere vuruyordu degerlerim düşük hic halim yok kendimi geçtim ama bugun ogrendimki 36+3 üz ve bebegim 2500 gr hic en son 1 ay once gittim 2100 gr dı o kadar az almış ki 10 gun gerideymis çatı muayenesi yapıldı zaten istesemde normal doğuramazmışım cok darmış… haftaya igne yapılıp bebegi alacaklar.. fakat zayıf bir bebek 1 haftada keske 3 kilo olsa bari cok üzgünüm napabilirim bilmiyorum…….. 😔
Nurdan06 elifff_17 su kılo olayına takılmayın artık lutfen 1700 1800 kılo fogan cocuklar war saglıgı yerinde olsun dogunca kıloda alıyorlar neden bu kadar uzuluyorsunuz kı 2500 gr cok da zayıf bı bebek degıl saglık durumu nasıl zaten son haftalarda net ultrasyon vermiyor olcumlerde dogumda bellı olur o sen byle skıntı uzuntu ıcınde olursan bebegın etkılenır lutfen ne kendine ne bebegıne bunu yapma
323832 elifff_17 inan üzülme ilk gebeligimde 2170 grm doğum yaptim hemde tahmini doğuma 4 gün kala sezaryan oldum ama şuan görsen bu mu zayıf dogan dersin şuan yine hamileyim ve sağlık sorunlarimdan dolayı erken sezaryan olma ihtimalim var 36.hafta da doktor belki bebeği alırım dedi 34+5 olduk ve 1 hafta önce 2300 gramdi yeter ki sağlıkla gelsinler kiloyu sorun etme benim ilkinde vardı gelişim geriliği bunda yok ama benim sağlığım el vermiyor keşke 37.38.haftalari bende görebilsem
Atss0000 elifff_17 benim kardesim de 2400 dogdu ve gayet sağlıkli bi bebekti canini sıkma takilma kiloya ♥️
ozgegundogdu1903 elifff_17 kilosu gayet normal kafanıza takmamalısınız 4.500 kilo çocukta bir sizinki de saglığının bununla bi alakası yok bununla ilgili videolar izleyebilirsiniz bebeğinizin Sağlık durumunda başka bi sıkıntısı yoksa kendinizi üzeceğiniz yıpratacagınız birsey yok bence benim arkadaşımın bebişi 1.500 kilo doğdu ama gayet saglıklı suan normal dogum için de üzülmeyin sizin sağlığınız herseyden önemli bırakın sezeryan olsun yıpratmayın kendinizi 🌸🙏🏻
elifff_17 Nurdan06 haklısın aslında ama cevremden hic duymadim bu kiloda dogan ve kiloyu soruyolar hemen psikolojik şiddet sanki :( bi de benim rahatsızlığım degerlerimin dusuk olması bebegi etkilemesine üzüldüm
elifff_17 323832 benimde sağlığım el vermiyor basından beri ilac kullanmaktan mide karaciğer bebek ivin hicbir sey yapamadim bugun de 10 gun geriden geliyor deyince icim cok tuhaf oldu haftaya alacaklar bebegimi zorunlu sezeryan dedi çatım da cok darmış sezeryandan korkuyordum ama bebegin durumuna biraz daha üzüldüm :( en cokda benim rahatsizligimdan etkilenmesine üzüldüm ama haklısınız sag salim gelsinler inşallah sağlıklı olsunlar dua ediyorum elbet alır kiloyu
323832 elifff_17 seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama inan sen moralini bozdukca strese giriyor bebekte iyi şeyler düşün içini rahat tut sağ salim kavuş evladına inşallah
Humeyraeslem1 elifff_17 ya ben 1 buçuk kilo doğmuşum üzülme şuan bebeğim 2 buçuk falan kendi kendime dalga geçiyorum kızım annesinin kilosunu geçti diye😂 küçük doğmuşum ama cin gibi bir çocukmuşum günden güne kilo alıp gelismisim kiloya takılma doğduktan sonra zaten alacak merak etme canını sıkma senin psikolojin daha kötü etkiliyor bebeğini üzmeeeee👍
piiremsesinannesiii elifff_17 canı içinde sağ olsun inşallah kilosuna falan takılıp da stres olma iyice
Papatyaaaaaa elifff_17 en önemlisi sağlığının yerinde olması. İster zayıf olsun ister kilolu önemli olan bebeğinin iyi olması.
Kbraa9 2810 kilo doğurdum , zayıf dediler çevrem sağlığı olsun da ne olursa olsun dedim. Şimdi 3. Ayımızı doldurduk 6300 kilo olduk. Yani mesele doğumdan sonra başlıyor canım güzel bakarsan toparlanır hiç dert etme sen
elifff_17 Kbraa9 masallah 🌸bende bi anda her ssyi.ust uste duyunca kendimi kötü hissettim ama simdi sizin gibi diyorum kendime dua edecegim iyi olalım insallah ♥️
Zeynepgrgvs elifff_17 canım benim de 10 gün gerilik var kilosunda ama sağlıklı olması önemli her bebek 4 kilo doğacak diye bir durum yok ölçümledi kendi arasında uyumlu olsun sağlıklı olsun yeter sıkma canını hiç sezeryan da bir doğum hiç endişe etmemek lazım
ozi086 elifff_17 üzüldüğün şeye bak yaa sağlığı yerinde ise sen ona bakarsın bir aya kalmadan toplar o kendisini hem zayıf bebekler daha hızlı toparlıyor. Bak zaten rahatsızmışsın da böyle şeyler için üzme kendini. Sağlıklı olsun varsın zayıf olsun
elifff_17 ozi086 bi anda her seyi ust uste duyunca kendimi kötü hissettim aslında ama haklısınız iyi olalım hemen toparlaniriz insallah 🙏🏻
Aksakal1907 @elifff_17 benim görümcemin oğlu 6 buçuk 7 aylık mı ne doğmuş 1700 gram şuan çocuk 13 yaşında bizim tepemizden bakıyor yani kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olması ve son 1 haftanızı iyi ve güzel geçirin düşünsenize şuan karnınızda olan bebişiniz haftaya kucağınızda olacak ne kadar güzel dimi 🥰 doğduktan sonra inşallah kilosunu da alır boyuda uzar dert etmeyin kendinize ❤️
Tubaut elifff_17 ultrasonda kilolarda yanılma olabiliyor ki kilosuda iyi bence sağlıkla doğsunda kilo durumuna canınızı sıkmaya gerek yok bence 2700 doğdu bebeğim gayet sağlıklıydı görümcemin 1900 doğdu şuan 9 aylık tosuncuk resmen
Busimss elifff_17 gecmis olsun ancak kg neden takılıyorsunuz 2500 az değil ki. 700 gr doğan bebekler yaşıyor lütfen bunları düşünerek kendinizi telkin edin. Hayırlı doğumlar olsun
elifff_17 Busimss amin inşallah🙏🏻 aslında bende oyle diyorum ama cevre cok degisik bisey kulaklarımı tıkamalıyım bir de tuhaf oldum rahatsizligimin bebegi etkilemesine üzüldüm insallah hemen iyi olur toparlarız