samimigaye Bulunduğum ilçede balık satışı yok sadece marketler de doldurulmuş balık var hamimelikte 6. Haftadayım. Market de dolmuş balık tüketmem zararlı olur mu
Allahkahretmesin1 samimigaye ben şahsen güvenip de almam taze değil sonuçta hem tadında değişiklik de olabilir bilemiyorum balık konusunda hassasım biraz
Busece06 Bi kuz instagramda reels cekmiş donmuş balık alıp marketten pişirmiş.. benimde öyle denk geldi şzledim altındaki yorumlarda zehirlenen cok olmuş yazmışlar hep. Bi arastır istersen kuzum ama bence tüketme
Kubrarmz Donmuş balık yerine ton balığı alıp tuketmen daha sağlıklı olur . Vitamin ihtiyacını karşılamış olursun. Ben de bazen balık yerine onu yiyorum 🙂
xaxaxa Kubrarmz ton balığı dip balıklardan olduğu için gebelikte çok zararlı, cıva ve ağır metal içeriyor
samimigaye Dondurulmuş balık almazsam hiç balık tüketme şansım yok. Peki şehire gittiğimizde taze balık baya alıp dondurucuya atsam o şekilde olur mu
Kubrarmz xaxaxa bana doktorum Karadeniz balıklarını yemememi ve dediğiniz gibi dip balıklarını yememek gerektigini hatta cins cins hepsini söyledi . Bunun yerine ton balığını önerdi . Sağlıklı yani .